Dagens Tip Top 12/11

‎- God morgon, Tip Top
– Hej pappa. Tänker du berätta mer om Ticipus Tokipus nu?
– Tipicus Topicus, Tip Top.
– Ja sa’ ju det, Tipicus Topicus.
– O.K. Om du vill.
– Jaaaaa!
– När jag hade fått den där bilden som eventuellt KUNDE vara det djur jag sökte efter, återvände jag till byn och kallade samman många experter för att låta dem se och analysera vad kameran fångat.
– Experter, pappa?
– Ja, människor som mycket väl känner till Tipicus Topicus. Det var experter från alla möjliga håll i landet; Norrtälje, Stockholm, Åmål, Falun, Grycksbo, Avesta, Västkusten, Skåne och några från Skellefteå.
– Oj, vad många, pappa! Vad sade de?
– Alla var de övertygade om att det verkligen rörde sig om Tipicus Topicus. Så jag begav mig dagen därpå tillbaka till platsen för min observation.
– Gjorde du?
– Ja, och nu var jag väldigt optimistisk att på nytt få syn och kanske få en bättre bild på djuret.
– Oj, pappa. Berätta mer!
– Efter ytterligare tre dagars tålmodigt sökande hände något.
– Men, oj! Vad var det som hände.
– Jo, helt plötsligt, då jag minst anade, dök Tipicus Topicus upp, visserligen litet långt ifrån, men väl synligt! Eftersom Tipicus Topicus i sitt väsen är väldigt nyfiken av sig, hade den säkert hela tiden hållit koll på mig på avstånd. Och nu stod hon där, ståtlig, vacker och mäktig och iakttog mig!
– Men pappa, var du inte rädd?
– Nej, alla experterna hade övertygat mig om att djuret är vänligt till sitt väsen och att det inte var någon fara att komma nära det.
– Kunde du ta något kort då, pappa?
– Ja, och här är bilden, Tip Top! Nu har du hört hela historien och sett de tre enda bilderna som finns på Tipicus Topicus.
– Men vad fin Tipicus Topicus är, pappa!
——————
Bild: ”Och nu stod hon där, ståtlig, vacker och mäktig.”
- God morgon, Tip Top
- Hej pappa. Tänker du berätta mer om Ticipus Tokipus nu?
- Tipicus Topicus, Tip Top.
- Ja sa' ju det, Tipicus Topicus.
- O.K. Om du vill.
- Jaaaaa!
- När jag hade fått den där bilden som eventuellt KUNDE vara det djur jag sökte efter, återvände jag till byn och kallade samman många experter för att låta dem se och analysera vad kameran fångat.
- Experter, pappa?
- Ja, människor som mycket väl känner till Tipicus Topicus. Det var experter från alla möjliga håll i landet; Norrtälje, Stockholm, Åmål, Falun, Grycksbo, Avesta, Västkusten, Skåne och några från Skellefteå.
- Oj, vad många, pappa! Vad sade de?
- Alla var de övertygade om att det verkligen rörde sig om Tipicus Topicus. Så jag begav mig dagen därpå tillbaka till platsen för min observation.
- Gjorde du?
- Ja, och nu var jag väldigt optimistisk att på nytt få syn och kanske få en bättre bild på djuret.
- Oj, pappa. Berätta mer!
- Efter ytterligare tre dagars tålmodigt sökande hände något.
- Men, oj! Vad var det som hände.
- Jo, helt plötsligt, då jag minst anade, dök Tipicus Topicus upp, visserligen litet långt ifrån, men väl synligt! Eftersom Tipicus Topicus i sitt väsen är väldigt nyfiken av sig, hade den säkert hela tiden hållit koll på mig på avstånd. Och nu stod hon där, ståtlig, vacker och mäktig och iakttog mig! 
- Men pappa, var du inte rädd?
- Nej, alla experterna hade övertygat mig om att djuret är vänligt till sitt väsen och att det inte var någon fara att komma nära det.
- Kunde du ta något kort då, pappa?
- Ja, och här är bilden, Tip Top! Nu har du hört hela historien och sett de tre enda bilderna som finns på Tipicus Topicus. 
- Men vad fin Tipicus Topicus är, pappa!
------------------
Bild: "Och nu stod hon där, ståtlig, vacker och mäktig."

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *