Yoga/Mindfullnes

Nu ska jag i åtta veckor framåt Yoga och/ eller köra Mindfullness en timma i veckan.
Jag kommer att vara själv denna timma tillsammans med instruktören, det kommer att bli toppen och väldigt lyxigt, egentid.
Jag ha aldrig kör detta tillsammans tidigare trots att det ändå är lite lika, men det ska bli spännande och jag ser det som att jag har möjlighet att få några nya verktyg i min verktygslåda.

Jag fick tipset för ett par tre år sedan om denna bok med CD- skiva i och brukar faktiskt lyssna på den, spår 4 är min favorit om jag behöver sova och inte kan för att hjärnan mal på med tankar som: vad ska jag göra till middag, måste putsa vardagsrummsfönstren, tops får jag inte glömma att handla, vad ska jag hitta på till julklapp, måste boka tandläkaren, tvätta hundplädarna bör jag göra imorgon, diskmedel får jag inte glömma köpa, måste ringa NN, inte glömma att svara på smsen och mejlen, undrar om det blir bra väder morgon, vad fick jag i födelsedagspresent för tre år sedan, undrar vad jag kommer att göra i sommar med trädgården, inget eller mycket osv………men när jag lyssnar på spår 4 så går hjärnan ner i varv och jag somnar oftast innan jag har lyssnat klart.
Nu går det i perioder då jag lyssnar, glömmer bort det och då ligger jag och mal på med tankarna eller om jag vaknar efter en stund så tar det bara en millesekund innan tankarna mal på i 180 och då kan det vara bra att lyssna.

Har du svårt att somna/varva ner för att du har för mycket runt om dig så köp denna bok och varva ner, den kostar ca: 159:-

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *