YES!!!! Hjärtat på väg!!!

Nu vart jag så glad att jag inte känner några gränser.
Så glad att jag vill kasta mig ner på golvet och gråta av glädje.
Hjärtat brukar ibland spela in en film där han pratar till småfolket.
Det är alltid lika roligt att titta på småfolket då jag visar filmen. Småfolket svarar och pratar till Hjärtat då småfolket tittar på filmen. När Hjärtat säger puss puss och pussar så pussar småfolket tillbaka. Småfolket kan inte snabbt pussa puss efter puss så det ser ut som läpparna snavar på varandra och läpparna vitnar då småfolket putar så hårt med munnen.

unnamed (35)

 

Hjärtat avslöjar i filmen att han redan är på väg hem till oss!!!
Redan 13.30 lämnade Hjärtat kontoret!
Jag som ringde med gråten i halsen för att fråga om han tänkt att sluta lite tidigare idag. Han visste inte alls om det var möjligt och det lät tveksamt.
Nedstämt klickade jag sedan av telefonen.
Nu är jag uppåt igen.
Vilken överraskning!!
Även om han sitter med sin älskarinna så finns han ju i huset.

Tack Hjärtat för denna överraskning!
Puss och Kram<3

Jag kan och jag vet att jag gnäller emellanåt. Men detta är emellanåt väldigt psykiskt och fysiskt påfrestande. Det är när jag måste släcka bränder hela tiden som jag kommer efter sååå mycket här hemma och hemmet förfaller. Jag ogillar skarpt då det är röra överallt. Jag kan inte ha kaos både runt mig och i mitt huvud som funderar på olika lösningar att komma vidare med folket.
Det händer ganska mycket här hemma hela tiden. Det mesta kan jag inte ta upp här inne. Jag får höra så mycket emellanåt som jag inte vet vad jag ska göra av med.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *