YES! -5.3kg & rosad!

Imorse var det dags för invägning 05.05.

I broschyren stod det 1.5 – 4kg. Fyra kilo tänkte jag att det har någon maxat och då har det skrivit det. Jag gick och fantiserade lite om max 3kg. Kände att det skulle vara roligt och en kick. Jag tänkte tre då jag vet att jag skulle tappa en hel del vätska och tömma tarmen från av fall. Jag hade inte ens en tanke på 5.3 kilo!!! 

  
Jag smsade Pakistan direkt! Ville direkt dela med mig till min bästa vän och stora kärlek. Han vart också glad och tyckte: wow!

Jag som hade satt att för varje -5kg får gå till Cajsa och njuta drog in en sådan gång på direkten under första veckan! Vilken grej!

Som toppen på denna glädje så dubblades den av ännu ett interflorasms! Fatta, en TILL ros!!!

  
Tack du fina!<3

Som jag längtar efter denna sagolika man!

Då fortsätter jag med en ny vecka och hoppas på att det blir ett minustecken även nästa måndag. Jag håller tummarna för det!
Vi hörs!

7 reaktion på “YES! -5.3kg & rosad!

  1. Tänk vad lite avsaknad av popcorn kan göra ! 😉
    Hehe, nej men efter 3veckor brukar man kunna dela den totala summan med 3 och se vad man kommer att gå ner i snitt/vecka i fortsättningen 🙂 Självklart är det vätska också så här första veckan – men visst var det värt att INTE äta popcorn !?! Behåll nu den här känslan till onsdag, då det blir biobesök igen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *