Visa pattarna!

För ett par veckor sedan så var jag bara så illa tvungen att köpa några BH:ar.
Det hör inte till favorit shoppingen.
När jag glider in på underklädsavdelningen så möts jag ofta av någon läcker skyltdocka med någon fin BH på sig i fin färg och tillhörande käcka trosor.
Men jag får bara gå förbi och suktande titta, så även med de kommande hyllmetrarna.
Min plats är längst in i hörnet och längst ner mot golvet, för där har affärerna gömt de fula stora seglen, att hitta något annat än vitt, svart eller kärringhudfärgat är bara att glömma.
Det är alltid svårt att hitta min storlek, så även denna gång, den fanns inte, så jag fick gå upp ett steg i omkrets för att pattarna skulle hålla sig inuti BH: n och inte försöka slita sig ut och utforma så det ser ut som om jag har fyra bröst utanpå tröjan. Jag provade, hoppade, skakade i provhytten för att se så det stannade kvar där de ska va, tänkte att jag kunde ju sy in omkretsen lite.
Men nu står jag här med fem stycken 80 E som är förstora runt om men pattarna hålls kvar iallfall men jag undrar vad materialet är gjort av, förmodligen glasfiberull för de är galet vassa, så vassa att så fort jag kommer hem eller någon gått här ifrån sliter jag desperat av mig den och låter pattarna hänga fritt på grönbete.
Skulle nog passa som stormsegel i både storlek och material dom där.

20120229-173326.jpg
Har ju tidigare varit emot plastikoperationer men efter att jag fått vetat att den operationen jag gjorde inuti örat då jag var trettio hette Öronplastik tycker jag att jag redan spräckt den tesen så då kan jag lika gärna göra pattarna mindre, så det står på min lista med mål i livet och så fort plånboken tillåter så kastar jag mig upp på operationsbordet och tömmer ur lite fyllning.
Sedan kanske någon ”äntligen” ropar igen: Visa pattarna, visa pattarna!!!

Vi hörs!

3 reaktion på “Visa pattarna!

 1. Vart var du? Går själv aldrig till de stora kedjorna längre – ingen idé.
  Jag handlar på change, finns i Täby (plan 2 vid hemköp tror jag matbutiken heter, kan vara vivo oxå) – kan bara varmt rekommendera dem.

  • Jo jag var ju på en av de stora kedjorna.
   Har handlat i Täby men tycker att det ibland är lite dyrt och sedan det värsta av allt, de levlar upp mig i storlek så 70-75 G-H och näår dom plockar fram dom så då vill jag kasta mig i famnen på dom och gråta:)

 2. Tycker du ska handal av PXC Lena Forsberg. Där får du världens bästa hjälp och skit i va storleken säger det är väl huvudsaken puppisarna sitter på plats och att bh:n känns som ditt andra skin.
  Jag älskar mina som är köpta där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *