Vill INTE vara MEJ!

Just nu vill jag inte vara Elisabeth Susanne Wallgren, coolbettan, Bettan, Bettsy eller andra  namn jag kallas för.
Jag önskar av hela mitt hjärta nu att jag var någon annan.

Det hela började igår morse då jag fick dessa ord sagda till mig: Det finns inga bra tillfällen för detta men jag måste berätta……!

När jag fick detta berättat så brände tårarna bakom ögonlocken, jag vart illamående, massor av känslor rusade runt i min kropp. I huvudet gick det bara runt runt. jag visste inte vad jag skulle ta vägen med den infon jag just fått.

Jag klandrar inte budbäraren, inte alls.
Men nu står jag med något för mig livsavgörande beslut. Ett beslut jag måste ta som jag kommer att få bära med mig resten av mitt liv.

Sedan igår har det snurrat i mitt huvud non stop. Känslorna lika så. Jag har försökt hålla färgen, jag är bra på sådant.
Men idag flagnade färgen av innan jag han rolla på mera.
Jag var till min kurator imorse för att få hjälp att vidareutveckla mig själv för att jag vill det. Jag gillar formen KBT och det kan hon ge mig.
Men detta beslut jag ställt inför kom upp av en slump så besöket gick till det istället för min vidareutveckling. Vi bollade detta fram och tillbaka, jag fick några verktyg att använda mig av som jag just nu inte kommer ihåg. För detta är så jobbigt för mig att hjärnan stängt av. Det har som lagt ett filter på det för en stund.
När jag kom ut till bilen så brast det och jag ringde Hjärtat storbölandes som hade svårt att höra vad jag sade mellan hulkningarna, snoret och tårarna. Stunder satt vi tysta och jag bara bölade. Kul samtal att få på jobbet;)

Sedan rollade jag på mig lite färg och åkte och handlade. Flanerade in i ett par affärer jag inte skulle till bara för att få vara ensam med mina tankar.

Jag hittade ett par linnen på rea. Först skulle jag vara elak åt mig själv och inte köpa dom till mig. Men sedan KBT:ade jag lite och köpte dessa för 50:-/st. Jag ville ha längre linnen till träningarna. Min hängbuk kommer fram då jag tränar i dagsläget, inte snyggt, ser det själv i spegeln på gymmet.

bild (44)
Mat handlade jag och sedan en årsförbrukning toalettpapper till ett normalhushåll som går här hemma på 1.5 månader.
Jag hade bestämt mig att jag denna månad skulle köpa mig två nya par trosor. Men just innan jag skulle ta dom i min hand slog KBT:n av;) Fy vale mig vad dyrt, vart inga.

Vilsen i huvudet och känslor som rusar i kroppen att vilja FLY åkte jag hem. Fann detta rara mejl som fick mig att le iallfall.

Raringen

 

Idag känns det tungt, mycket tungt. Känns som om jag gått upp 70 kilo sedan igår. Tungt bara att flytta kroppen. Men det blir så när hjärnan jobbar på högvarv, den tar all energi.
Men jag är lika rådvill som jag var igår morse.
Därför vill jag inte vara just mej. Därför önskar jag att jag var någon annan just nu. Och det bara för att jag vill FLY!

Vi hörs!

En reaktion på “Vill INTE vara MEJ!

  1. Pingback: Helt magiskt dygn! | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *