Vilka kåtbockar!

Några gånger i veckan googlar någon upp inlägget www.google.com »/allmant/putande-lappar-kathet/ 

Jag har funderat på dessa människor som då gör en sökning via google, vad sätter dom för sökord då dom får upp mitt inlägg?
I inlägget finns det några ord som de kanske söker på och det är väl dessa:
ser kåta ut och sex säljer
putande läppar
kåtast och är sexigast
Rödput och kåtblick
Svullna läpp put
Oskuldsfull put
lammkött

Fast jag tycker att de borde komma någon annanstans, jag menar söker de på lammkött borde de ju komma till ett slakteri på Gotland istället för till för mig.
Orden står ju bara typ en gång.

Men snuskhumrarna måste ju bli aningens besviken då de tittar in och läser inlägget för jag tror ju inte det riktig vad de är ute efter.
Eller kanske det finns någon grov snuskhummer som går igång på t.ex. röda läppar och drar en handtrall till bilderna.

Själv skulle jag ju dra som en löpeld om jag mötte någon som ser ut så här.

Nä nu ska du som eventuellt googlar in på detta inlägget få lite tips hur du får mycket sex.
I detta tips behöver du ha en kärring i huset:

Ta ett varv med damsugaren runt huset/lägenheten, vispa inte bara mitt i rummet utan ta även och böj din rygg och dammsug under skåp och soffor, denna övning är också bra för att värma upp din stela rygg innan det som börjar på allvar.
Ta och brassa lite käk och tänd några ljus.
Efter middagen tar du hand om disken, handdiska, mycket sexigt att se manshänder jobba i skummet.
Sedan ger du kärringen massage, extra poäng om du har en massageolja, massera rygg och nacke först, bli inte för het på gröten och gå på de intima delarna först.
Efter detta kan du vänta dig lite sex lille vän!


Inköpt på Åhlens, ej sex- shop;)

Jag kan ge dig ett annat tips om du vill lyfta till molnen fram och tillbaka men här krävs det mer tålamod:
Måndag: Laga middag, diska efter.
Tisdag: Dammsug alla golv och missa inte en smula
Onsdag: Plocka smutstvätt, torka av alla bänkar i köket, sätt på en tvättmaskin och medan den sköter sig själv, för du behöver inte stå och titta på hela programtiden, ge kärringen massage utan att ens tänka på sex, tänk sju istället så går det lättare för dig och hettar det till för mycket så har du nu en tvätt att hänga som flyttar ditt focus totalt.


Torsdag: Helghandla och planera helgens middagar, köp sushi på väg hem till middag, gå ut med soporna, städa badrummet och har du badkar, tappa upp ett bad till kärringen och tänd ett par ljus, sätt på avslappnande musik och gå in efter ett tag och ge henne massage i nacken och på axlarna. Medan hon ligger där så nattar du barnen. Gå in och svep en handduk om henne då hon är klar, tänker du på sex då du ser henne då har du sushiresterna och morgondisken kvar att ta hand om i köket, det får dig att inte ens tänka ordet sex, avtändande.


Fredag: Gå på systemet, överraska med flaskvin istället för billigt bag in box vin, köp med dig en blomma, OBS inte någon ledsen bukett från Statoil!. Hem, dammsug, laga middag, tänd ljus, klipp tånaglarna och tvätta dig i skrevet, att ta ett varv med rakhyveln där i mittendelen är ett stort plus och ger guldstjärna i kanten, häll upp ett glas vin till henne direkt hon kliver innanför dörren och bjud henne på, duka fram lite goda ostar vid tv- soffan efter middagen och ge henne massage från axlar och nedåt, nu är det tillåtet att massera även de intima delarna.
Tänd ljus i sovrummet.

 

Nu ska du få se på sex grabben som kommer att ta dig på höjder du aldrig varit på förut, din pinne kommer att glöda och vara skinnflådd innan hon är klar, men du kommer att tycka det var värt det, jag lovar!

Du vet det är som bilen, tankar du inte och fyller upp spolarvätska och olja så tillslut slutar bilen att funka, enkel mattematik.

Är du kvinna som läser detta så kan du kopiera detta och sända till din karls e-postadress så kanske han intresseras och fattar vinken;)
Hett sextips! 

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *