Vi kör från igår

Efter morgondagens hushållssysslor och hundpromenad mm. så fick jag ta en promenad till gymet eftersom trehjulingen fortfarande har punka.

Jag kom försent till jobbet.Det var ingen som stod i repan just då så de vet inte att jag kom försent.

Där körde jag på crosstrainern i 30min. Svetten rann och jag fick torka av golvet efter mig.Jag smög in i duschen när det var tomt. Att stå och duscha och visa min nakna kropp är inget för mig. 

När jag står där i duschen i hörnet så kommer helt plötsligt FYRA pensionärer in! WTF ska jag göra nu? Det tar några sekunder att veva upp den tappande hakan innan jag dränks av duschvattnet. Där står jag, en talgboll med två, mer än halvtomma, nötpåsar hängandes från nyckelbenen och ner. Jag känner att dessa åtta ögon ser lika förvånade ut som jag är över deras kroppar. Har INGEN fött barn? Har dom druckit konserveringsmedel sedan de var 23 år. Har ingen av dessa kvinnor ammat och att Arla-bilen kommit och pumpat ur resten sedan barnet ätit sig mätt och rapat högljutt då frysarna hemma varit fyllda till bredden av bröstmjölk? Tillslut vände jag mig om och tvättade ansiktet i duschssteålarna i 10 min tills alla pormaskar av rädsla att dränkas krupit ur skinnet för att shippa efter andan för att sedan svepas med av duschstrålens tryck och åka ner mot döden i klinkergolvet. Tillslut gick de konserverade kropparna ur duschen och jag vågade vända mig om och tvätta av mig.

När pulsen och adrenalinet ebbat ut och jag står och torkar mig mellan skinkorna på hängröven i min egna värld dyker EN TILL pensionär upp i duschen, en eftersläntrare. OMG, hon har sett mig torka mig mellan skinkorna, det är den scenen hon alltid kommer tänka på då hon ser mig. Jag tar mina celluliter och går.

Efter träningen går jag hem. Det ända jag hinner är att släppa ut hundarna, slita ur den förbenade tampongjävuln, som behövs vid träning och dusch i ofentligt utrymme där nakenhet är ett måste, sedan sminka mig lätt för att sedan vandra tillbaka till staden och fikadejt med Jenny. Något försenade då jag släpade Jenny runt på hälsokosten och Åhlens, kl. 14 skulle vår dejt börja.Tillslut så kom vi igångVi satt vid ett sådant bord där det hänger en lampa som jag antingen alltid slår i eller reser mig upp så jag står mitt i lampan.Sedan var jag tvungen att avbryta strax innan 17 då jag skulle vara barnvakt 17. Prinsessan med mamma kom och hämtade mig. När vi kom hem så kom Enya i min famn när jag sträckte fram händerna, det är inget ovanligt. När hon sedan kom över till mig så kastade hon sig runt min hals och kramade mig en stund och hennes händer höll mig hårt. Mitt hjärta slog volter av lycka. Fröken hade nog saknat mormor en smula.

Det är så coolt när mammorna eller papporna går här ifrån och lämnar småkottarna här. Inget gråt, inget gnäll utan jag möts oftast av ett leende när föräldrarna stängt dörren. Sedan är det vi, bara vi.

Mamma Charlotta sa att fröken nog skulle bli hungrig strax och fröken äter en halv burk mat. Men först skulle fröken testa om mormors hjärta kunde åka i halsgropen, det kunde det. Hon går runt sargen på gåstolen och balanserar. Finns det inte annat att göra kan jag tycka men inte Enya.Sedan skulle vi äta den där halva burken som blev en hel med mat och en halv stor med päronpure och lite majspuffar på det. Det var hungrigt värre.Sedan skulle fröken busa och bita i skeden. Vi tyckte båda det var en kul lek.

http://youtu.be/5hJT_CdztSg

Tiden gick för fort då det helt plötsligt tog slut med barnvakteriet.

Tack Challan och Hampus för jag fick ha Enya hos mig!<3

Att gå så mycket som jag gjorde igår med mina fötter visar bara att jag inte är den skarpaste kniven i lådan.Är huvudet dumt får kroppen….

Jag somnade i soffan. Hundarna väckte mig som vanligt då Hjärtat börjat gå ner för yttertrappan.

Jag filéade lax. Skar melon, tvättade, vek tvätt, tog hundpromenad, plockade åt gröt och packade träningsväskan mm.

Idag vart det bussen. Fy vad det är äckligt att trycka på offentliga knappar som på bussar, övergångsställen, hissar mm. Jag vet ju inte vad alla människor som tryckt på knapparna varit med sina händer. Det känns skitigt på något sätt.Jag tränade och småsurrade med pensionärerna. Det vart buss hem och fixa lite. sedan buss tillbaka och till Naprapaten. En promenad hem för att jag skulle handla mat på vägen. Fixade stekt lax i tunna skivor och sallad till oss som inte äter kött och lasagne till Philip. Småplock och fix med hundar. FaceTimade med Enya som ringde.Fick många FaceTimepussar

Vi pruttade med våra munnar

Till kvällen tog vi frukt, vattenmelon, honungsmelon, ananas, hallon  som vanligt istället för chips framför TV:n. Hjärtat fick blåbär också. Sådana bär äter inte jag, huva.

Sedan somnade jag i soffan då det inte fanns mer att äta. Nu har jag just druckit nattkaffet och ska strax sova.

Visste du att mensvärk blir bättre och mildare om du tränar? Om inte och du har det, kör ett tungt pass så mildras den.

Nu vet du lite vad jag gjort de senaste två dagarna. 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *