Veterinärbesök idag

Just nu räddar Lotta på Bråkgatan mig en stund så jag kan skriva. Jag älskar Lotta;)

Jag ringde runt till flera för att försöka få en tidigare tid än den 15:e.
Det datumet kändes långt borta om det finns en chans att göra något.
Ledsen Sofia de la Prada, Hjärtat här föreslog Strömsholm men Albano i Danderyd hade tid innan. Det hade verkligen varit roligt att få träffa dig. Hoppas det blir tillfälle till det en annan gång.

Så idag 16:30 ska hjärtat ultraljudas och lungröntgen göras. Sedan får vi se.
Angelica och Jens kör mig dit, jag somnar ju om jag kör längre sträckor. Hampus kommer hit och är 3-åring-vakt. Skönt att Risifrutti-striden borde vara ett minne blott då;)

Irma har fått en massa extra sedan vi fick veta. jag hittade Philip på köksgolvet vid hundskåpet. Han satt och matade Irma och Alma med hundgodis, matade in en efter en. Irma satt också i hans rum då han käkade efter träningen. Hon hade tur och fick provsmaka. Detta händer inte annars, Philip är stenhård med att inte ge extra bara så där. Han erkände att det var för att Irma är sjuk. Precis som jag gör, precis som Hjärtat gör.

Angelica tog hem Irma i fredags. Hon älskar att vara hemma hos dom och ligga på balkongen och spana.
Hon hade tur då hennes ”kompisar” låg utslagna…

bild (8)

 

….fick hon ligga skönt och varmt i en hundbädd och en pläd på sig och spana ifred.

bild (7)

 

Charlotta brukar ibland ta med flickorna på en tur i bilen. De gillar det verkligen. Irma älskar att få åka bil.
Hon hade tur igår och fick sig en egen åktur med Charlotta och fick sitta i framsätet med rutan lite nervevad så hon kunde känna lukter.

bild (11)

 

För mig känns det extra bra att ge henne en extra klapp, gossa lite oftare. Göra det så bra som möjligt för Irma. Hon har ju ändrat sig sedan en tid. Vill vara med på kvällarna i soffan. Visst har hon varit det förut men bara i perioder. Hon är gärna själ annars.
Kommer till dörren när någon kommer, men när de andra hundarna hoppar och skäller så går hon där ifrån då hon fått en klapp, då är hon nöjd. Men nu är hon kvar och vill hälsa längre. Hon är med oss mycket mycket mera. När Kakan och Smilla kommer brukar hon dra till sovrummet och vara där hela tiden. Men nu är hon med oss.

Vi får se vad veterinärerna säger i eftermiddag.

Vi hörs!

 

2 reaktion på “Veterinärbesök idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *