Vem vinner derbyt!

Båda har hemmaplan!
Båda är enormt envetna!
Var då sjutton också om jag inte tillslut ska vinna mot taxen!
Jag ligger just nu under med 0-17.

En tax är en envis sak, annars är det charmigt tycker jag, men charmen är just nu bortblåst av vinden.
Jag är också en envis sak, men det är aldrig charmigt. Visste du att min familj kallar mig Lotta? Dom ser likheter mellan mig och Lotta på Bråkmakargatan. Dom brukar be mig parkera trehjulingen ibland då jag blir för besvärlig.

Jag har försökt ge mat i Almas vanliga skål

20121101-090157.jpg
Hon ser inte så sugen ut!

Jag har blötlagt dietfoder

20121101-090306.jpg
Jag har provat torrt foder, blandat med diethundfoder, provat mata, provat gnida lite mat på nosen, hållit foder framför nosvingara och blåst lätt mot nosen så det ska lukta god mat. God måste den vara, den är ju rackarns dyrare än oxfilé.

Nu har jag tagit strid.
Åkte till affären snabbt och handlade. Bråttom hade jag då hon ju kunde bli nödig under tiden.
Irriterad vart jag på affären, skit irriterad. Varför lägger, oftast äldre, en vara åt gången på bandet och står och tittar på den tills den nått kassörskan?
Tror dom den ska köra av bandet den korta biten, hoppa över den höga kanten? När den nått kassörskan så tar det upp en ny vara ur vagnen i slowmotion, hänger över vagnen för att nå ner, nästan så jag kan se hur fötterna lättar från golvet och dom nästan vickar över.
Sådana här stunder har jag lust att lyfta upp kundvagnen och vända den upp och ner på bandet så varorna åker ur den där rackarns kundvagnen snabbare.
Betalningen, den går inte fort!!!
Vad i helsike ska de ha flera plånböcker? En med enkronor och femmor, en med hundralappar och femhundralappar, en med tjugor och femtilappar, en med tior, en med ICA- kortet i.
Sedan ska en och en plånbok upp, tittas i, stängas och ner i väskan igen. Lite ur varje plånbok läggs sedan på mynthyllan vid kassörskan som helt slagit av och planerar semester om 25 år i sin skalle för att förvrida tiden.
Sedan när det rafgsats i alla plånböcker så upptäcker kunden att det fattas 7kr, ner med allt i alla jäkla plånböcker igen för att hiva fram en 500-hundring, men kommer då på att det finns ytterligare en plånbok med parkeringspengar så då kanske det finns en möjlighet att lämna jämna pengar ändå, ner med 500-hundringen och upp med alla plånböcker igen.
Sedan kommer de på att de glömt dra ICA-kortet!
Sedan ska kvittot gås igenom så att det fick 1.50 i rabatt på Falukorven som det stod i reklambladet.
Jag har lust att skrika: Dom har växel i den här affären, jäkligt gott om växel!
Idag hade jag lust att slita upp en 500-hundring direkt och säga: Den här betalar du med och sedan ser du till att försvinna här ifrån!

Skyndade mig hem med mina varor, hehe

20121101-092647.jpg
Köpevatten som jag mätt upp den mängd hon behöver i förhållande till sin kroppsvikt per dygn.
Är ju en jakthund jag har så Älgskav kan jag locka med, hehe.

Nu har jag med våld brutit isär lite Älgskav och kastar ner i en kastrull

20121101-092934.jpg

Dom andra två har lagt sig i väntan nära spisen då dessa gormedofter sprider sig i köket.

Klart, nu ska jag sila av det. Köttet får de andra och dom kommer älska mig. Nu ska ALMAs vatten få en toutsch av Älgbuljong, maten ska mosas i lite Älgbuljong, torrfoder ska blötläggas i Älgbuljong.
Gnuggar händerna!
Nu ska vi se om jag inte lyckas ta hem några poäng:)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *