Veckostammis hos bästa Cajsa?

I fredags hade jag fixat barnvakt, Challan kom hit.
Kl. 10.00 skulle jag till Cajsa och klippa luggen.
När jag slog mig ner i frisörstolen kände jag att jag inte ville resa mig där ifrån på hela dagen. Jag ville/önskade att Cajsa skulle pilla på mig, fixa mig, smitta av sitt lugn på mig hela hela dagen. Jag ville tanka upp mig.
Jag sa så jag satte mig: Vag synd att det bara var luggen idag!
En lugg tar ju bara i tid som typ en snabbfika på stående fot. Man vet inte sedan om man drack det där kaffet då det inte fanns tid att känna efter vad det smakade.

Jag har världens tur som träffat på Cajsa!
Igår så klippte Cajsa luggen, började sedan pilla lite med händerna i övriga håret och tog sig sedan tiden att platta håret och göra mig fin. Vilken bonus och lyx! Som jag njöt!
Cajsa sa: Du skulle komma hit varje fredag och tvätta och fixa till håret och bli helgfin!
Det lät så lockande! Tänk att unna sig den njutningen på fredagar, ge sig skälv det varje fredag!
Vilket fredagsmys av stora mått!

IMG_4098.JPG
Skulle göra det på eftermiddagarna på fredagarna. Då är jag säker på att Hjärtat skulle möta en leende coolbettan när han kom hem om fredagarna. Inte som nu, en hålögd kvinna med noppiga kläder, stripigt hår, nariga händer, orakade ben och armhålor, avbrutna naggiga naglar, hälsprickor stora som raviner innehållande strumpludd, BH lös med barbapapporna frihängandes under den fet/snor- fläckiga T-shirten, med gråten i halsen och förtvivlan i rösten som kastar sig desperat runt halsen och håller sig krampaktigt kvar medan hon vaggar fram och tillbaka och hummar fram något ljud med munnen i takt till vaggningen.

Inte konstigt han alltid jobbar och umgås med sin ”älskarinna”!

IMG_4094.JPG

Såg Linda i kommentarerna att ni besökt Cajsa och var så nöjda! Jag vart så glad för det.
Jag har inte bara fått möjlighet att svara på din och andras kommentarer då jag inte är bra på det via telefonen utan det kräver en dator och att jag sitter still. Det funkar inte just nu att sitta så med småbarnen i huset som behöver passning Hela tiden i säkerhetssyfte för sig själv, hundar och hus.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *