Var är ljuset?

När jag skulle bädda växasängen vart jag lite förbryllad av två ting.
1. Har sänginnehavaren huvudvärk idag?
2. Var ÄR ljuset?

Detta fann jag idag under kudden och som dammat ner det vita sänglinnet med stendamm

IMG_4459.JPG

Annars har de sin plats på den gamla byrån med spegel min farfar snickrat till min älskade farmor. Dock har ljushållaren inte sitt blockljus på sig som alltid.

IMG_4460-0.JPG

Igår tänkte jag på just ljus här hemma. Tänkte att vi borde hänga de tändare som ligger högt på hyllor i taket. Min mage sa mig att detta är farligt, risken har ökat.
Annars gillas det att ha ljus tänt här hemma. Det ökar verkligen trivselfaktorn. Men nu finns det inte längre ett ljus här och där som är tänt då de nu bara ökar stressfaktorn.

Något som också oroar mig mycket är vad detta tagandet av andras saker står för?
”Stöldgodsplats” har bytts under tiden men inte beteendet som varit från första stund.
Kanske jag gör fel i hur jag hanterar detta för jag vet ju inte vad det står för och vad jag förväntas göra. Jag har försökt söka på nätet men sedan har jag gått på magkänslan.
Den säger mig att jag gör som när äldre ungdomar skär sig, ger det ingen uppmärksamhet. Jo till skillnad från detta har jag ibland bett att få titta närmare på ungdomar för att se om sjukvård behövs sökas för omplåstring eller några stygn.
Nu gled ämnet ut lite.

Vet du vad detta står för?
Vad beror det på?

Någon sa, anknytning då personliga tillhörigheter tas som nappar, bilnycklar mm. men det stämmer inte då alla saker är långt ifrån personliga och inget som betyder något för någon, saker som aldrig får uppmärksamhet.
Mina hjärnceller har i detta frontalkrockat i min skalle och kommer inte ge mig ett svar.
Kanske du kan ge mig ett svar?
Jag hoppas!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *