Valpbäddar

Medan jag bäddar rent i gästsängen inför helgens gäster…

  
….så hör jag något krafsande bakom ryggen. Det visar sig vara Alma som rivit ut lite filtar och handdukar från linneskåpet som stod öppet. Där inne håller hon på att valpbädda i sin skenvalpning.

  
När jag ber henne gå ut där ifrån gör hon det motvilligt. Då går hon till spjälsängen och försöker ta sig in. När det inte går så försöker hon ta sig in i sängen underifrån.

 
Idag gnyr hon högt och konstant.

Nätterna ägnas åt att tvätta sin valp, mig. Jag vaknar av att jag blir tvättad, jag somnar när jag tvättas. 

Hon får nu medicin sedan ett par dagar då hon flög på Kakan då hon kom för nära mig då vi stod på kontoret, bredvid hennes valplåda, vårt sovrum. Sedan flög hon på Irma som var på väg in i valplådan, vårt sovrum. När jag väl fick isär slagskämparna så flög Irma på Alma igen, ledaren i flocken skulle nog visa ”var skåpet ska stå”. Då blev det att ringa veterinären och Angelica fick ta hem Alma och de andra hundarna fick vara kvar här hemma. Jag skulle iväg och ville inte lämna dom hemma själva. 

Nu är det dags för mig att gå så min tik får göra rent mig. Slicka på min mage så jag kissar och bajsar. Livet är ”härligt” som valp. Kanske skulle passa på att bita sönder ett par skor nu när jag är valp, kanske husses Spanska handgjorda skor, eller de Italienska;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *