Välkommen Alvar, mormors Prins!

Igår 20:01 så kom Alvar till världen!
Så efterlängtad så efterlängtad!
Så fantastiskt fin!

20131128-225421.jpg
Min glädje känner inga gränser!
Så fantastiskt att jag inte finner ord!

Vilken väntan det varit idag. När Angelica smsade mig att de skulle komma med hundarna vart min mage så som om jag skulle ha svalt ett hundratal puppor som sedan vart fjärilar samtidigt och flaxade med sina vingar i magen.
Jag har sedan dess inte tänkt på så mycket annat. Jag har varit mer förvirrad än annars. Varit en fullständigt livsfarlig trafikfara när jag kört bil.
Helt plötsligt fick jag ångest över att Angelica skulle behöva ha så ont som det gör under ett förlossningsarbete. Gudars vad jag ville byta hennes plats och ta det i hennes ställe.

Allt har gått bra! Alvar, Angelica och Jens mår bra!
Och jag kan inte titta mig mätt på underverket!
Så fantastiskt!

20131128-230243.jpg
Angelica vill jag ge en fet medalj för förlossningsarbetet! Jag vill också ge Jens en medalj för all stöttning till Angelica!
Bra jobbat Angelica och Jens!

Alla vankade här hemma. mms:et att barnet var fött nådde först Charlottas telefon och hon ropade: DET ÄR ANGELICA!!!!
Jag släppte mitt skurande av badkaret direkt och fick se Alvar på Challans mobil. När jag rusade till min mobil såg jag alla här hemma stå med sina mobiler.

Angelica ringde sedan upp mig. Jag grinade mest. Glömde säga grattis. Allt bara snurrade av glädje i huvudet. Sedan kom barnmorskan in i rummet och vi avslutade vårt samtal. Jag fick sms att Alvar inte var någon klen liten gosse. Lång som sin far och mor med hela 52cm och (tung som sin mormor;)) 4050g.

unnamed (17)

 

Sedan fick jag ett kort på pappa Jens och Alvar. Så här är jag säker på att Alvar kommer att tillbringa en hel del tid på sin pappa på det här sättet, myspys!

unnamed (16)
Nu längtar jag bara tills jag får träffa Alvar och få snusa på honom!<3 Vi hörs!

5 reaktion på “Välkommen Alvar, mormors Prins!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *