Vad vill dom/han?

Jag somnar lite var stans, vid köksbordet då jag läser tidningen eller sitter och äter, i soffan, på toaletten då jag sitter och kissar och inte orkar resa mig upp utan kissar både påtår och tretår och sitter med ansiktet i händerna, vid skrivbordet över datorn, jag somnar givetvis i min egna säng också.

Sedan två- tre veckor så har dom kommit och hälsat på mig i drömmen om jag så sitter på toaletten eller är i sängen eller nickat till vid köksbordet, osäker om det var före eller efter jag började på hypnosen. Dom är alltid lika klädda mannen och hans fru, hon i bege trenchoat med bältet hårt draget i midjan och en basker på huvudet, han med en mörk rock och en svart hatt på huvudet, hon håller  sin arm i hans armkrok och står alltid på hans högra sida, dom kommer oftast in genom ytterdörren och står i hallen men jag har även mött dom på andra ställen, hon pratar aldrig men mannen gör det och han ställer alltid samma fråga till mig: Dom behandlingar du går på är dom rätt för dig?

Eftersom dom kommer till mig så ofta, nästan varje gång jag nickar till så undrar jag vad dom menar/ detta handlar om? Är säker att något vill detta säga mig men jag vet inte vad?  Utan pannan hamnar i djupa veck!

Vi hörs!

2 reaktion på “Vad vill dom/han?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *