Vad har han ätit idag?

Igår var det dags för spinning med min kära PT.

När vi tjejer sprang in i omklädningsrummet efter 30min spinning för att fylla på vatten och tömma blåsan så sa de andra om PT:n: Vad har han ätit idag?
När PT:n bereättar att han ätit pizza till lunch så hörs en suck från alla deltagare. Då vet vi att det blir åka av.
Det kändes så skönt att de andra tjejerna också kröp till handfatet för att fylla på vatten. Då var det inte bara jag som var lite känslig efter boxen i söndags.

Satan i gatan vad jag cyklade, fort, snabbt, högt motstånd, lite lättare motstånd, tabata-körningar.
Mitt under passet slår ytterligare en träningsvärk från boxen in, brukar ta 24h, övre delen av ryggen. Njurarna kändes som om dom satt på utsidan.
Jag slet som en bäver på cyklen, många gånger hängde jag med överkroppen på styret i ren utmattning, det var jag INTE ensam om.
Synd, eller kanske tur att jag inte kan skriva samtidigt som jag tänker då jag cyklar. Då skulle du få veta vad jag säger om PT:n. Inga vackra ord igår under passet. Stundtals ville jag strypa honom långsamt.
Han är fanken inte riktigt klok den där marinkårssoldaten, men han har snygga armar. Skulle det inte ha varit för armarna så hade jag gått där ifrån igår när jag var som mest arg. Men så tittade han på mig ett par gånger så då satt jag också kvar.
Jag tog i så mycket att jag fick pungbråck höll jag på att skriva, menade ljumskbråck menar jag. Ljumskbråck stora som julkorvar hängde dom ut.
Det var lite av en näradöden-upplevelse. När det var 20 min kvar trodde jag att jag trampat mitt sista tramptag.

Efteråt var det ju naturligtvis värt det hela då jag fortfarande hade livet i behåll och cyklat av mig minst 1.400kcal, igår blev det nog mera.

På väg hem gick jag in på affären svettig och fin. Köpte en bukett med rosor till Hjärtat för att jag ville visa min kärlek till honom. Tänkte att jag måste göra det eftersom jag kände att jag varit nära döden under spiningpasset.

bild (76)

 

Det är viktigt att tala om för dem jag älskar, borde göra det oftare faktiskt!

Väl hemma tyckte Hjärtat att jag såg ”riktigt pigg ut” där jag halvlåg på köksbordet.
Jag somnade fort och hårt, fick en bra sömn och har spinningpasset att tacka det för.
Men PT:n är f-n inte klok! Hellskotta vad han kör. men det måste vara fler än jag som gillar när marinkårssoldaten driver på då det är fullbokat på passen.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *