Vaknar till detta!

Vaknar till ljudet av mobilen. Det är sms-signalen som ljuder. Tänker: Jag läser strax, nickar till, vaknar med ett ryck och med ett hjärta som slår turbo.

  
– Har jag missat tiden? Borde jag stå på Arlanda nu? 

Kollar min Printscrenade bild på mobilen, svårt att se. Förstorar upp, ser ett par siffror i blått som visar 6:25.

– Herrejävlar! Jag har sett fel tid! Skit skit skit! Nu har han landat några minuter tidigare! Nu har jag exakt 12 min på mig till Arlanda!

Flyger upp ur sängen. Försöker trä in benet i tightsen, jag fastnar och tvingas hoppa runt runt för att inte falla. Taxflickorna hoppas svansviftande ur sina hundbäddar och tror att det nu ska hända något roligt, så de signalerar: Vi är på! skallen av hundarna slår mor både tak och väggar i sovrummet. Jag hejdar mig med tightsen vid fotknölarna, Barbapapporna pendlar fortfarande från sida till sida innan dom tillslut stannar tungt hängande mot golvet. Jag börjar i rätt ände och ser efter vem smset är ifrån. Jag börjar skratta så högt att hundarna kommer av sig tvärt och tittar på mig. En av hundarna ”fryser till” när hon står på bakbenen och förblir så någon sekund, en stirrar medan svansen faller mot golvet, den tredje sänker sitt huvud mot golvet mellan framtassarna medan bakändan står upp. Jag tjuter av glädje åt det här:

  
Helt galet!!! Ännu en till ros!!! Nu är Hjärtat riktigt tossig! Vilken man!!!

God Morgon!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *