Utan ryggrad

Igår efter mina 160 vändor i bassängen kom PT fram med ett leende och tyckte jag varit väldigt duktig som simmade 2000m under timman mot gången innan då det tog 1h 15 min, men igår hade jag laddat med mat innan och var piggare så jag gav allt jag hade.
Och sedan kastade han sig runt min hals! Nja kastade och kastade men jag fick en kram och eftersom han är längre än mig så lade han sina armar runt min hals och naturligt kastade iallfall jag mig i hans famn och vart så exalterad av denna kram att jag fattade mina händer någonstans mellan hans midja och fasta rumpa och tog i och lyfte upp honom i luften.
Kanske var det för att jag var blöt eller kanske det var för mitt tilltag men ett som är säker är att PT-n började veva med armarna i luften och jag tror att det var i det ögonblicket det hände eller började hända.
I min ländrygg kändes och lät det som om du tar ett kycklinglår och bänder loss det från höftkulan och sedan kändes ryggraden som spagetti uppför sig då du trycker ner en näve i kokande vatten.
Idag känns det som om jag har förkortats lika lång bit som min ryggrad är och det känns aningens ansträngande men vad gör det i kråksången jag fick ju en kram.
Jag rätas väl ut så småningom, annars får jag väl handla kläder på barnavdelningen i fortsättningen.

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *