Uppe innan tuppen

01 i natt väckte Irma mig. Hennes blåsa var tydligen väldigt aktiv mitt i natten. Efter att den var tömd och Irma var nerbäddad och jag med kom Älva på: Jag är också nödig. Upp igen och bädda ner sig igen. Då kom tankarna, tankar i en för mig helt ny bana. Eller var det i natt jag helt plötsligt förstod, att polletten äntligen ramlade ner? Jag vet inte, fast jag vet att insikten inte var kul.

Vid 03 fick Janne sms. Ett tråkigt/sorgligt sms. Vi låg och pratade om innehåller i smset. Sedan var vi två som inte kunde sova. Jag började killa Janne på ryggen för då brukar han somna. Så gjorde han även igår, än om det tig mycket längre tid. När jag hörde honom snusa försökte jag smyga mig upp för stt inte väcka honom, svårt då jag stapplar fram med skor på fötterna. Jag gav upp att försöka somna om. Jag gick upp och det var jag som väckte tuppen.

Det vart en hel del struket i tvättstugan, all tvätt ihopvikt och inplockad i skåpen mm.

8:30 kom Alvar då mamma Angelica skulle iväg och flte (här somnade jag av tre timmar, där av det kraftiga stavfelet). Angelica skulle iväg för att fota.

Då jag hade Challans bil sedan jag kört hem Enya till Hampus igår där bilstolen sitter så kom Charlotta till oss med vår bil. Jag funderade om jag kunde låna Challans bil så jag kunde ta med Alvar till affären då hon som sagt var har bilbarnsstol. Challan följde med oss och handlade.

Då han fuck ha egen vagn med morfar i affären så stegade han med sina Hunterstövlar direkt mor småvagnarna. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen när en kundvagn ska rattas.

  
  
  
  
Vi handlade även på Apoteket och Alvar bar påsen. Det var tungt, lika tungt som när han lade en halv färsk lax i sin lilla kundvagn:)

  
  

Ett besök på Claes Ohlson vart det också. Där vart det ingen påse att bära då de inte hade, eller att vi inte hittade klarlack.

Efter lunch lade vi oss och myste i mormor och morfars säng, mormor var jättetrött 

  
När Angelica kom och skulle hämta Alvar för han skulle sova middag så bröt han ihop. Jag skulle sova så Angelica undrade om han kunde sova sin middag här och det gick ju bra. När Alvar fick veta att han skulle få vila här var han så glad och lycklig och pussade och kramade mamma Angelica så mycket och lät villigt henne byta blöja medan han log brett.

Alma gjorde mig sällskap under middagsvilan. Schysst att hon ställde upp utan knot;)

  

I tre timmar sov vi tills vakthunden Smilla såg en mygga flyga förbi utanför köksfönstret och började bjäbba. Hon låter som en leksakshund som går på batterier fast med en megafon framför munnen. Smillas batterier tar ALDRIG slut som en leksakshunds.

Sedan har jag lagat mat så Angelica, Jens och Alvar fick mat i magen efter att ha hälsat på Jens farfar som ligger på sjukhus och nog inte kommer hem mer, och till Janne som kom hem från jobbet.

Efter disk och plock vart det 40 min i soffan medan jag skriver här till dig.

Nu har jag förflyttat mig till sängen. Innan slog det mig att det kanske blir kallt åt hundarna från fönstret som är öppet på natten. Kanske därför de vill ut mitt i natten och lägga sig i kök och hall för att de blir kall trots att de har barntäcke både under och över sig i sina korgar. Jag byggde en liten mur som skydd åt de två som jan utsättas för drag av våra prydnadskuddar på sängen.

  Nu har hoppet åter tänts att hundarna ska sova hela natten utan att väcka mig.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *