Uppdaterar i order från mor

Hej!

Jag har fått order av kära mor att uppdatera i hennes ställe. Hon har det bra, i förrgår besökte dom norra Haiti och igår Jamaica. Jag har tyvärr inte talat med henne mer än på sms och dom enda orden hon använder i hennes sms är; love it, amazing, fantastiskt, tacksam, lycklig och magiskt. Jag tror med andra ord att hon gillar sin resa? Det är otroligt dåligt wifi på båten och hon kan därför inte uppdatera. Hon uppdaterar så snart hon kan!

Och en uppdatering till lilla mamma: Ni kan stanna längre om ni vill. Jag och Jens trivs bra med tillvaron i ett stort hus och tillgång till bil och skulle gärna fortsätta denna tillvaro.

Skämt å sido, vi saknar er! Hoppas du inte ljuger i smsen och att ni faktiskt har det fantastiskt. Taxarna och Cookie längtar efter er!

 

Hittade Cookie i er säng i morse. Antingen så saknar hon er eller så passar hon på när ni är borta.

Jag tar hand om Jens och lillebror så gott det går. Ger dom frukost (kanske inte det mest hälsosamma men Jens sa att han behövde 3 bullar till frukost), kantarellmackor på egenplockade kantareller och riktigt mos och riktiga köttbullar till middag osv. Du behöver inte vara orolig!

Och fröken Älva har nu fått alla doser av sin medicin och har inte haft ont sen ni åkte.

Oklart vad Kakan har för sig men hon har nu tagit sig friheten att krypa in i öppna spisen ett par gånger. Kanske tror hon att det är där ni gömmer er?

Angelica

2 reaktion på “Uppdaterar i order från mor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *