Typ -3kg på 10sek

Ett bildlöst inlägg. Känn ingen sorg över det just nu, var så säker, du kommer att känna tacksamhet när du läst klart att detta inlägg var just bildlöst!

Som om inte tandvärken och inflammationen i käken med en touch av diarré var nog!
Jag märkte den i lördags för första gången. Kände att det var något som skavde där i bakregionen, strax innan skinkorna går ihop.
Jag undrade först vad det var och bestämde mig för att ta reda på det.
Den satt så till att även om jag hade haft ögon i nacken så hade den nog varit svår att se. Att ta en spegel och sätta sig på huk och spana in den kändes inte som ett angenämt alternativ. Jag tror jag hade fått en chock av både det ena och andra där i mittenregionen.
Jag tog det fega och blyga alternativet handen. Jag kände efter då jag tvålade in mig i duschen och jag lovar att både ögon och mun spärrades upp på vid gavel, ja jag fick t.o.m en kallsup då vattnet flödade in i min vidöppna mun och jag samtidigt drog efter andan då jag kände storleken.
Hade jag varit man hade jag nog blivit mäkta stolt över att ha något så stort i mittenregionen.
Det var en böld som hade tittat fram för att säga: Hej, här är jag!
Den satt så till att det inte var det enklaste att komma åt den så jag lämnade den hän och tänkte den får mogna på sig en vecka eller så.

Men den växte på sig som om den fick växtnäring och befann sig i ett växthus.
Nu har jag lite erfarenhet av böld. Har haft en på skuldran som jag fick gå och skära upp. Sedan fick jag gå till läkaren en gång om dagen och tömma fanskapet, efter tömning så stoppades det i en tamponad så den inte skulle växa igen och jag fick antibiotika. Det var en seg historia som gav mig ett frikort på en vecka hos läkaren.
En sköterska tog sedan i av kung och fosterland och tryckte så jag trodde jag skulle avlida direkt på plats, hon stonkade och stönade som om det var en kalv som fastnat som hon skulle dra ur en ko. Sedan så sa hon: Det var svettigt det här! Nämen vad mycket det fanns i den här! Det ser ut som en lång vit mask! Vill du se?
Innan jag han svara nej så höll hon fram sin handflata och visade upp vad hon klämt fram. Jag rös till då jag såg hennes fynd och tänkte att det där måste vara världens längsta mask och sedan höll jag på och hulkandes att pimpa upp hennes fynd i handflatan.

Jag såg mig gå till doktorn bredbent den här gången för att inte skinkorna skulle gnissa emot varandra då jag gick för att få hjälp med den nya bölden, likt en nyförlöst som spruckit från strupen till halskotan.
Jag såg sedan hur jag skulle förklara var den satt på kroppen för farbror doktorn.
Jag såg sedan hur jag hasade ner byxor och trosor till knävecken och sedan försökte komma upp på britsen.
Sedan såg jag synen hur det skulle se ut då jag stod där på alla fyra på britsen med hela behaget i luften och hur skyddspappret på britsen korvat ihop sig då jag masat mig upp på den. Det kändes inte som den vackraste synen och inte som det bästa alternativet!

Vad skulle jag göra?
Nu är goda råd dyra tänkte jag i morse då det kändes, för ovanlighetens skull, spänt i iallfall ena skinkan. Skinkan kändes nästan som om en välfylld ballong som var på väg att spricka.
Jag hasade av mig underbyxorna och svingade iväg dom med högerfoten och de landade på badkarskanten.
Jag ställde mig sedan så bredbent att höft, knä och fot kom i en en rak linje, här skulle min PT vara stolt över mig!
Sedan böjde jag på knäna och sjönk ner med överkroppen mot knäna och då följde röven med och putade ut där bak. Högra underarmen lade jag ovanför knät för att stabilisera ställningen jag stod i. Vänster armen lade jag i en böj längst med ryggen och handen hamnade då så fint på rövens vänstra skinka. Undrar vad en yoga-instruktör skulle kalla denna position?
Nå väl, nu började handen söka efter bölden, försiktigt och trevande. Tillslut så omfamnade jag böldens kärna med tummen och pekfingret. I det här läget tackade jag gud över att jag inte hade en fast och fin rumpa utan en hängröv fylld med sladder och mer greppbar.
Sedan knep jag först ihop ögonen så pass att ögonbryna ställde sig som två rotborstar. Jag drog sedan ett djupt andetag och sniffade på den starka Colgatetandkrämen likt en tyngdlyftare som sniffar i sig lite amoniak innan lyftet.
Efter detta tog jag i för kung och foster land och tryckte ihop pekfinger och tumme så att bölden ställde sig under skinnet som en alptopp på ett vykort.
Det smärtade ganska rejält men jag körde mantrat i huvudet: Är du man eller mus, är du man eller mus…. och ökade trycket med hjälp av tumme och pekfinger.
Nu tog jag i så pass att dom små musklerna i arm och rygg fick bekänna färg, de började darra av mjölksyran. Det gjorde så ont så jag drog ihop ögonen mera så att nästan ögonbryna for ut som små pilar ur sina hårsäckar.
Luften i mig började ta slut då jag inte andats på hela tiden och då tänkte jag: Nä nu j–lar och ökade trycket ytterligare!
Då kände jag hur fläsket började brista och fläktes upp av trycket i bölden jag pressat upp! Jag kände hur innehållet for iväg som en ilsken vulkan med trippel-utbrott. I samma sekund så lättade smärtan och jag hörde ett splasch på badrumsgolvet. Jag kände mig lite som en ko som just skitit en koblaffa då jag såg det enorma innehållet ligga där på badrumsgolvet. Det var heller ingen vacker syn kan jag meddela, blodblandat var.
Jag masade fötterna framåt, en i taget i samma ställning som jag stod i mot duschen för jag ville inte slå ihop skinkorna emot varandra. Jag duschade av mig från mitten av kroppen till fötterna.
När jag klev ur duschen rakryggad så kände jag mig minst 3kg lättare och vart övertygad om att så hade skett då jag tog fönsterskrapan och drog iväg böldens innehåll mot golvbrunnen.
Jag har nog antibotikan att tacka för att denna böld mognade på sig snabbt. Tack antibiotika och tandvärken! Ibland är det bra med tandvärk ska du veta!

Vi hörs!

5 reaktion på “Typ -3kg på 10sek

 1. Ha ha ha….fy vad äckligt…men jag kan förstå vilken känsla av lättnad du måste känna :-).
  När jag jobbade i äldreomsorgen för en massa år sedan, var jag med när en sköterska klämde ur en böld på skuldran på en tant….herrejesus, det small i väggen av innehållet….bokstavligt talat! Och lukten….urk :-0

  /Carola ( lätt illamående )

  • Carola!
   Ja det luktade ju inte rosenvatten direkt, mer något som kom från avloppet!
   Det är en rackans skjuts i en böld när den väl ger sig av 😉
   Vi hade en flicka boende hos oss med MRSA en gång, hon fick bölder pga av sjukdomen och dessa fick jag tömma själv ett par gånger.
   Det var bra att göra det strax innan middag så vart mitt kalori-intag inte så stort 🙂
   Kram

  • Sofia!
   Skönt att den där bölden iallfall kunde göra dig glad 😉
   Skönt också att du vet vad jag gick igenom, känns bättre att inte vara ensam om en sådan här sak 🙂
   Kram

 2. Pingback: 202:75 kr kvar på sparkontot | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *