Två nya ting till min träning

Jag har i perioder i mitt liv simma ganska mycket för att jag tycker att det är en rolig träningsform.
Jag trivs mycket bra i vatten och skulle jag inte försöka det här med att vara vuxen så skulle jag vara i poolen hela tiden under utlandssemestrar.
Jag gillar att dyka, hoppa bomben, göra kullerbyttor, stå på händer, simma under andras ben och det var lättare när barnen var små och jag kunde tvinga med dom på dessa aktiviteter.

Men nu har jag inte simmat på över två år, har inte vågat förrän nu och jag har saknat det väldigt mycket.
Men med stort M, jag känner mig nu inte bekväm med att strutta ut i bikini till bassängen och inte heller stå i bassängen med en trekantsöverdel för brösten flyter ju upp och liknar ett par barkbåtar i storm där dom guppar, ser nästan ut som om dom inte tillhörde just min kropp och när jag simmar så är det som att ha flytkuddar under hakan, jag trodde att jag hade en baddräkt sedan Yasuragihelgen men den hade jag tydligen kastat, det skulle kännas bekvämare att sätta i kroppsdelarna i något mera täckande.
Sedan skulle jag behöva skydda mitt ack  mitt så slitna hår från kloret och då med en badmössa.
Jag har nu funderat hur jag skulle kunna ta mig ut till bassängen utan att någon upptäcker mig och min kropp och hittade en av dotter A:s gamla rockringar i förrådet och ett gammalt duschdrapperi i tvättstugan och dessa två ting kan jag använda mig utav och liksom glida ner i bassängen i ekipaget då det tål vatten.
Jag känner mig nu äntligen tillfreds med att strax åka och simma.

Jag borde kanske bli uppfinnare och det på heltid för jag tror att även denna skulle sälja som ”smör i solsken”.

Kanske vi ses i bassängen!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *