Två kalas/ firades kungligt

Överraskningarna haglade igår. Vad är då en bal på slottet (blå hallen)? Nu saknade jag verkligen inte Nobelfesten. Nej, nej, att få någon engelsktalande professor till bordet skulle göra både professorn och mig olyckliga då jag skulle tvingas svara på engelska med treordsmeningar och scharader för att göra mig förstådd. Och då tappa mitt diadem i förrätten och trassla in klänningen i stolen till varmrätten och Barbapapporna skulle slita sig under efterrätten och lägga sig i den kalla glassen under mina scharader.

Min dejt Maria överraskade med att bjuda på gofika för jag fyllt år och julfest då jag aldrig varit på julfest i mitt yrkesamma liv.

Paket hade Maria till mig!!! Så glad jag blev!

  
Den kvinnan kan hon! Paketet inehöll cremé till mina händer i avocado, favoritcremén hos mig och läppstiftsglans till mitt favoritläppstiftsmärke. Här snackar vi stort om att träffa rätt!

  
Maria är godheten och snällheten själv som människa, så är det bara.

Tack fina Maria för överraskning, paket och fika!<3

Efter det bar det iväg att träffa Mikael och Jossan för att käka som planerat trodde jag. Där överraskades jag med present av Mikael och Josefin:) sådana har jag önskar och drömt om i minst ett par tre år. Så fina och så SKÖNA!!! Inköpta på footway.se, mycket trevligt företag det där!

  
Kände mig så snygg! Fötterna njöt av att ha dessa på fötterna!

Jag valde spännet bak. Bra drag enligt Angelica då hennes sitter på sidorna och matkassarna då fastnar i dom.

  
Vi åt gott på Urban Deli på Nytorget. De har världens godaste och möraste tonfiskfilé. Den åt jag och sedan choklad i ugn. Mikael tog enligt honom och Jossan en bra créme bryle med ett tjockt hårt skal.

  
Mikael bjöd på på middagen!:)

Tack rara Mikael och Jossan för snyggstövlar och middag!!!<3<3

Det enda jag fotade på Urban Deli var i butiken var dessa hyacinter som såldes i bukett. Det har jag aldrig sett förut.

  
Du förstår att detta var bättre än en bal på slottet;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *