Träningsvärken från helvetet!

Eftersom jag fettat på mig sedan jag slutade röka och det är en hel del kan jag säga så är det daqs att göra något åt det.
Det är så illa att jag är större än när jag började min cBL.
Jag har varit tvungen att köpa ett par plagg i mycket större storlek.
Jag har försökt starta dieter, hårddieter, men kroppen svarade tillbaka med käftsmällar.
Sedan har det varit det där du (kanske) vet, jag börjar imorgon.
Nu har jag sedan två veckor försökt fasa ut på ett snällt sätt bröd, pasta, fett mm. Och det håller jag fortfarande på med.

Bantande_kvinna_tecknat

 

Jag åt i min abstinens av rökningen även sådant onyttigt jag INTE tycker om.
Jag har abstinens fortfarande, eller ett fuckingjävlaröksug ibland.

För att få komma iväg och träna har jag pusslat med barnvakt och haft barn, svärsöner och Hjärta som ställt upp helt otroligt.
Så jag drog igång. Först lite lätt ett par veckor med ett par pass. Sedan växlade jag ner för att accelerera. jag och Anna gick på Tabata på lördagen och körde järnet. Söndagen tog vi en lite Gladiator då instruktören inte brukar köra så hårt då vi hade två framben var som hade sådan träningsvärk att sitta på toastolen och gå ner från trappor var en omöjlighet.
SnyggLinda hittade några magmuskler, muskler i armhålorna och sidrevbensmuskler som sovit i tusen år. Bara att andas gjorde ont i revbenen.

exercising-1-1_84775229
Nu visade det sig att denna instruktör som brukar ha lite slätstrukna pass, ett sådant här trevligt pass där vi kan gå och småprata mellan stationerna för att vi inte är så trötta, fått en Marinkårssoldatutbildning i julklapp och köttat på stationer som om han trodde vi var elitidrottare hela högen. Inte hade han tänk på mig som är en fet klimakteriekärring med atros i knäna.
Satanigatan vad vi slet runt runt runt i denna sal. Jag vaknade på natten av att jag hade svårt att vända på kroppen då träningsvärken skrek. Jag gick upp vid 04 och stärkte mina muskler med kaffe.

hämta

 

Igår väntade mig 1.5h hårt spinningpass. Jag gick här hemma och försökte hasa efter småfolket så gott det gick. Sedan kom Angelica och fick med mig på promenad till några affärer som vi gick in i. Jag var så slut i armarna efter att ha dragit småfolket i vagnen att jag inte orkade stänga av tidtagaruret då vi släntrade in i affär efter affär, där av vår dåliga tid.

unnamed

 

Sedan som grädden på en semla var det då ett spinningpass också.
Nu vill jag dö ett tag.
Men trots allt är träningsvärken den sköna värken för den ger gott.
Jag har nu sett hur jag vill se ut och då satt mig ett mål.
Det känns som en liten bit kvar och några tusen timmar i solariet och en bröstoperation, men sedan så

Titta in vart jag är på väg!

extreme_female_bodybuilder_by_xbgmusf_144289178

 

Fast jag tror att jag ska ha röd bikini istället!
Vad tycker du?

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *