Träffat Örjan och Tip Top live!

Igår kom så den dag jag sett fram emot, att Äntligen få träffa ett par av mina idoler live, Örjan och Tip Top!

Örjan har jag lärt känna på fb. En mycket klok och kunnig man.
Örjan har verkligen ett Stort Hjärta! Omtänksam som få!
Örjan har en förmåga, som jag någon gång ställt frågan om men ännu inte har svaret på. Jag ska förklara den förmågan för Dig.
Om jag har det tungt, är ledsen, orolig mm. så kommer det alltid ett rart och peppande meddelande från Örjan. Trots att jag inte skrivit det här inne. Trots att jag inte gjort något inlägg här inne sedan jag blivit ledsen, orolig mm. Så det finns inget att läsa av hur jag har det. Men Örjan känner det på något vis och visar så sin stora omtanke och sänder iväg ett meddelande.
Du förstår säkert att det är en ynnest att jag har en sådan vän! Jag är mycket glad över vår vänskap!

Här skulle det vara ett kort på min och Örjan tillsammans. Min plan var att jag skulle fråga om jag fick ta ett kort på oss två.
Men nu är det så med mig, finns det hundar i närheten så glömmer jag tid och rum. Som det var igår att jag hade förmånen att träffa två stycken hundar som är mer än hundar, ja då finns det för mig bara vi.
Det hade ju varit så roligt med ett kort här! Nästa gång vi ses får jag be de andra runt i kring mig ”väcka mig” från min ”hundvärld”;)

Tip Top skulle tävla i 6:e loppet. Så jag träffade Örjan först! Visst var Örjan så varm och go som jag tänkt! Humorn på det rätta ställena för min smak. Det var så enkelt att träffa Örjan, kändes så naturligt liksom.

Örjan som är en väldigt duktig fotograf skulle fota så Agge skulle starta Tip Top i loppet.
Så vart det då Äntligen dags för lopp nummer 6!
Jag lovar att jag fick som pirr i magen då jag såg Tip Top komma gåendes!

bild (6)

Jag ”lånade” en bild av Örjan utan att be om lov.
Här är ett fantastiskt fint foto Örjan tagit då Tip Top sprang sitt lopp, så vacker och graciös!

943531_170838973097711_1527711083_n

 

Trots att Tip Top behövde varvas ner efter loppet så fick jag då träffa henne!
Att hon som alla hundar är helt slut efter loppet syntes med blotta ögat. Men Tip Top lät mig iallfall ”kasta” mig runt hennes hals. Där kan jag ju tänka mig själv efter att ha tränat  och SnyggLinda eller PT drivit mig hårt så skulle jag nog skrika om någon kastade sig runt min hals.
När jag kramade om Tip Top först kände jag att hon var i sin egna värld då hon var så slut. Men sedan så gick det att sända till henne och jag kände att hon tog emot, vilken hund!

bild (1)

 

När jag träffade Tip Top kändes det nästan som att hon skulle prata med mig, med en människas ord.
Att det kändes så beror på Örjans fantastiska historier om honom och Tip Top!
Örjan berättade för mig att Tip Top börjat svära men att det är tur hon inte pratar helt rent ännu:)

bild (2)

 

Örjan sa till mig innan mötet med Tip Top: Du kanske inte tycker hon är lika fin som på korten då du ser henne! Få se om du känner igen henne!
Jag sa sedan att hon visst var det!
Men nu när jag smält alltihopa och om Örjan skulle fråga mig samma fråga igen skulle jag svara: Nej hon är inte lika fin som på korten, hon är VACKRARE!
För det var Tip Top, så vacker så vacker! Både på utsidan och insidan!

I morse då jag vaknade hade Örjan sänt mig en utav sina fina bilder, på mig och Tip Top, Tack Örjan! Jag lovar att jag myser och njuter på fotot i fulla drag!

1013000_170853729762902_327625620_n

 

 

Det var ett underbart möte med två av mina idoler!
Jag förstår att du som också är et fan av Tip Top och Örjan är lite avundsjuk nu. Men du, du kan få ta på mig som träffat dom båda;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *