Tonåringen är på g att bli/är ett monster

Iallfall om jag får säga min mening just nu.
Han har retat upp mig så att jag kokar, ändå har jag väntat ett bra tag innan jag sate mig och skrev för att lugna ner mig, jag har andats in genom näsan och ut genom munnen långsamt massor med gånger, jag skulle kunna ta min väska nu och gå här ifrån så kan han ju klara sig själv, betala alla räkningar och amorteringar, handla, tvätta, städa och laga mat, klippa gräset, rensa rabatterna, skotta, putsa fönster, rensa avloppen, gå ut med hundarna, plocka hundskit på tomten, spika dit golvlister, måla om hallen, renovera köket, skura toalettstolarna och under badkaret, städa garaget, vattna blommorna mm.

Fnys, <”#%(LK#”””””@@@@ arg är jag, det är tredje gången har retar upp mig så här på kort tid, men denna var nog den värsta och jag känner hur jag sätter mig i sandlådan tillsammans med honom och kastar sand istället för att vara pedagogisk, behålla lugnet och tänka: Ja ja du har inte mer vett än för du saknar erfarenhet!

$%@#[}€{@## Besserwisser!
Jag är som en ilsk jordgeting och jag vill skrika rakt ut, whaaaa!!!!!!!


Lånad bild från Aftonbladet.

Nu kommer de andra syskonen säga och skratta: Men lillebror som är så lugn, nu överdriver du mamma!

Fuck, jag kommer vid nästa smäll få detta kastat i mitt ansikte!

Fast ikväll eller på eftermiddagen kommer jag få dåligt samvete för att jag vart arg och för vad jag tänkte, sa och skrev, men det är då det, nu är nu!

Jag är inte bara mamma, jag är en jordgeting också!

Vi hörs från hispan!

En reaktion på “Tonåringen är på g att bli/är ett monster

  1. Andas djupt tjugo gånger och njut av lugnet som sprider sig! Det är inte bra att bli så arg, kortisolet som du förbrukar belastar binjurarna onödigt hårt och för dig är det definitivt inte bra, då det bidrar till återuppbyggnaden av din kropp tar onödigt lång tid.

    Du får se det som att den lille ”telingen” kanske bara vill testa sin mamma, det ingår ju i frigörelseprocessen när navelsträngen kapas för gott 🙂

    Glad Påsk och hoppas din ”date” idag blir trevlig!

    P/T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *