Todd hungrig, smsade frissan

Det var ett tag sedan jag hann uppdatera. Det är fullt upp som tusan. Jag ska ge dig en kort uppdatering innan jag går på rubriken.

I fredags skyndade jag och Enya oss på morgonen så vi skulle hinna till Alvar och leka innan förskolan. Vi tog nya vagnen till Alvar som Enya är så stolt över och överförtjust i den:)

  
  
Kottarna ”ramlade”

  
  
Jag hämtade Challan på jobbet på em. Jag hade sådan tur att Challan kom med en stor Cappuccino med extra shot och sojadryck till mig:) Det vart en god och lyckad stund! Tack Charlotta, det var snällt och omtänksamt<3 

  

På em kom Enya. Då Kottarna ville leks med vatten vid diskbänken stoppade jag den i duschen för att leka.

Här vägrar bilden komma in!Lördagen kom och det var dags för mig, barnen och Jannes familj att fira honom. Här är jag ifärd med att duka bordet.

  
Jag vågade sedan inte ta fler kort då en gäst var ”hemlig” och skulle nog inte bli glad att synas på bild. Det var en riktigt rolig kväll.

På söndagen gick jag upp och gav hundarna mat och käkade frukost vid nio. Var uppe en timma för att sedan lägga mig igen och vakna tio i tre på em:0

I måndags var jag barnvakt till Alvar hela dagen. Angelica var på möte på Lekmer.se och sedan och spela in en Pod. Vad passar inte bättre än att gå på fikadejt med Jenny. 

Vi skulle åka buss hem och när vi gick till bussen och var på bron över än såg vi änder, så spännande.

  
Vid busshållplatsen var det kul.

  
Bussen gick bra bara Kotten fick sitta i mormors knä. Spännande var bara förnamnet.

  
Enya kom på em för att leka. De ville leka med vatten vid diskhon. De hamnade i duschen för att få leka med vattnet.

  
Idag behövde Angelica på Apoteket för att hämta medicin till sig och Todd. Alvar sov, men inte Todd. Todd och jag tränade nacke och rygg.  Tokigt av mig då han ju blir hungrig av att träna.

Först skriver jag ett sms att Angelica ska passa på att köpa en salva som är bra mot röd rumpa.

Sedan skriver jag ett sms när jag vaggar, skumpade, klappade i rumpan, sjöng för att få lillkotten lugn när han var ledsen och ville ha mat till Angelica att han just vill ha mat.

Jag tror iallafall att jag skickat första och sedan andra som var ett nödsms till Angelica. Fast idag var jag inte den skarpaste kniven i lådan, jag skickar smsen till min frissa, världens bästa Cajsa:0 Nog för att Cajsa är världens bästa, men ärligt, trodde jag hon skulle springa till första bästa apotek för att köpa Inotyol- salva och sedan komma hem till Angelica och amma Todd?;)

  
Tur Cajsa tog det hela med ro då en av hennes kunder smsar fel:)

Vi hörs 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *