to me – thank you my darling

När jag tog en titt i min telefon så fylldes jag med värme från tårna till hårtopparna. På min tidslinje på FB hittade jag detta

Jag vart ju sketaglad!
Då menar jag skitglad, jag fick sådant pirr att det kändes som om jag vart skitnödig. Den känslan får jag, men det är en angenäm skitnödig känsla så den är inte lika som när jag behöver uppsöka toa.

När jag tittade vidare så fylldes jag med värme och pirr till och med från alla avklippta tånaglar till alla avklippta hårttoppar!
På någons header så fann jag detta

Det var STORT!
Det var grymt!
Det var kärlek det till mig, coolt, riktigt coolt!
Vilken underbar känsla det gav mig!
Jag känner stor lycka!

Thank you my Darling!

Jag kontrade med ett hjärta av tranbär i frukosttallriken


”Bra där coolbettan!”
Jag hade ställt klockan på 04.30 för att försöka tassa ljudlöst upp och fixa till en frukost.
Speciellt ljudlös var jag nog inte. Mitt alarm på mobilen väckte både mig och Hjärtat.Jag låg sedan blixtstilla i 6min för att lossas att jag somnat om. När jag sedan skulle tassa försiktigt ut på mina 38-39:or så snubblade jag över en hundkorg som stått på samma plats i snart 10år. När jag svepte ur en kastrull ur skåpet för att koka ägg så tappade jag den i golvet. När äggen var klara och alarmet gick på ugnen att det var dags att ta av kastrullen, ja då hade jag precis satt mig på toa för att släppa ut nigarafallet.
Så det var säkert en riktig överraskning att jag kom med frukost på sängen.

Jag smög iallfall ner ett äpple i en liten papperspåse i någons portfölj. Där prasslade jag en hel del kan jag säga då någon stod i hallen och säkert inte alls hörde att jag höll på med något.
Det var ett rött äpple, kärlekens färg om du frågar mig!
Ett äpple, kanske du tänker nu?
Tyvärr trodde jag att jag hade tagit ett foto på det igår med se det hade jag inte.
På äpplet stod det I love You!
Jag tyckte det var fint. Odlarna måste ha satt på något märke med den texten då äpplet mognar. Texten är nämligen ljusgul i skalet.

All Kärlek<3!
Kram
coolbettan

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *