Tjejshoppingkväll

Jag, Charlotta och Angelica åkte ner på stan tills strax efter 18 då tjejkvällen började. Vi ville göra ett besök på B1.

  
Angelica behövde blommor till sin nya vas så ett besök på Fröken Knopp gjordes och jag vart förälskad över en mobil med jordglober. Så hem och hämta Janne och ner på tjejkvällen. Väl inne i butiken så var det en kund som sa till Janne: En man på tjejkväll! och tittade bestämt på honom. Rara Fröken Knopp räddade Janne och saskämtsamt: Ser du inte att han har läppstift på sig!:)

Jag ville ha Jannes syn på den ganska stora inredningssaken innan  jag eventuellt släpade hem den. Nu var det någon mer som var intresserad av den då vi kom. Eftersom vi inte behövde den med oss hem direkt så beställer Fröken Knopp en till oss. Vi betalade och åkte hem och käkade Bollnäsfil och Risentas crunch, blev dagens middag det.

På B1 hittade jag en stor filtkasse. Perfekt att ha leksaker i. Jag ska ju göra om barnrummet så det där var första grejen som införskaffades.

  
Jag köpte en lykta då den var i samma material som min lilla vas.

  
En flaska med glaskork och en pyttevas.

  
Sedan köpte jag ett träd jag förälskade mig i, Noahs Trä by Noah. Läser sedan på kartongen att jag köpt något bra, till ett bra ändamål. Det borde hon på B1 upplysa om, då skulle nog fler säljas. Fint av butiksinnehavaren att ta in sådant och sälja, det gillar jag.

Nöjd var jag för lite nya inrednings detaljer. Janne ville INTE veta vad det kostade.

När jag ändå är igång så utökade jag antalet barnbestick och tallrikar till hushållet samt köpte fyra matningsskedar i samma färger på ROOM och av märket Rice, deras saker tilltalar mig. Det shoppades i Täby C i måndags.

  
Kanske tröst shopping om man kan göra så.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *