Tech dentists

Just dejtat snyggtandläkaren, såg att han nog allt lagt på sig lite runt magen.
Att gå dit är lite high tech, det är apparater, laser, plattskärmar hit och dit och väldigt datoriserat.
Han har två mottagningsrum med receptionen mm i mitten och kan gå fritt bakom alla rum. Sköterskan är inte där och håller sugen utan hon sköter receptionen och rengöring av instrument om han mot förmodan skulle behöva hjälp så trycker han bara på en knapp så står hon där, ibland tror jag att hon kommer ur en lucka i golvet för snabb är hon.
Innan jag har fått åka upp ur stolen, gurglat vatten och spottat ut och slitit av mig haklappen sitter redan en ny patient färdig med haklapp om halsen i det andra mottagningsrummet.
Tandläkaren sliter av sig handskarna tar mig i handen och är vips i nästa rum för att fortsätta med nästa, när jag är framme vid receptionen och ska betala hör jag alltid hur han börjat jobba med nästa patient, effektiv den där, men han jobbar alltid lugnt och metodiskt.
Oftast ser det ut så här i väntrummet

20120301-112938.jpg
Tomt och öde för ingen behöver sitta och vänta utan kommer in på utsatt tid, tror jag bara har väntat en gång i tio minuter efter utsatt tid på alla de 16 åren jag dejtat honom.

Nu har jag en ny fin plomb på plats och undertiden han fixade med tanden tittade jag på en film som utspelade sig i skärgården och jag fick sådan längtan att segla och vara ute på sjön trots att bilderna visade vinter. Men en av vinterseglingarna där snön låg på öarna var nog den mest magiska jag varit ute på, på kvällen var det kav lugnt och stjärnklart så stjärnorna speglade sig i vattnet och det såg ut som om dom låg på botten och lyste uppåt.

Vi hörs!

En reaktion på “Tech dentists

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *