Tänkte jag ens???

Den här coola Kotten kom och hälsade på på eftermiddagen:)

  
Älskar nappen till den coola outfiten:) Kotten slog sig direkt ner i en hundkorg och idag var det Smilla som hade turen att få lite ömma klappar.

  
Kusinen låg och sov. När han vaknade så lektes det, det hoppades i spjälsängen, det sprangs och det småtjafsades och det kramades och pussades. Jens kom och hämtade Alvar vid 18:30.

  
När de åkt hem så körde jag igång med den idéen som grott i skallen. Nu med facit i hand undrar jag om hjärnbarken i skallen förmultnat. Desutom kostade idéen flera hundralappar.

Efter naprapaten åkte jag till Blomsterlandet, köpte självattnande kruka, kokosstång, tråd (vad f-n jag tänkte eller inte tänkte vad jag skulle med den till).

Jag hade tröttnat på att ha en stor blomjävul på väggen, dennes luftrötter sätter sig fast i väggen, nu hade den även kilat sig fast bakom ett skåp. Jag hade inte tänkt på att jag skulle trassla ut fanskapet. Jag var i tron att denna omplantering skulle ta max. 30min, vad fel jag trodde.

  
Här har jag trasslat ut en ranka.

Vilken härva.

  
Efter drygt en timma så var det uttrasslat.

 
Hundarna gick ogenerade genom mina högar av rankor, det såg ut som de tänkte: Wow, en ny trädgård! Glad att de inte är hanhundar för då hade de väl lyft på bakbenet när de gick förbi kokosstången.

Det var bara rötter i krukan, det satt så hårt att jag fick ta en kniv och skära runt krukan för att få bort den. Denna blomma lär tänka då den fick jord: Plötsligt händer det…

  
Några gick av, andra rankor klippte jag av då det bara var några blad i slutet. Nu satte jag lite skott som jag kan peta ner i jorden sedan.

 
Av de bortklippta och avbrutna rankorna kan jag ju typ fläta en stor korg utav om jag skulle få en sådan idé,men det tror jag inte jag får.

  
På väggen vart det tomt så jag tog min tavla jag tyckte var fin då jag var i tonåren, med frukter på.

  
Den kom på tok för högt, nackspärrsvarning på den.

På väggen jag tog den så satte jag Arnold som hängde i vårt gamla sovrum tidigare. Den kom på tok för lågt, i Kotthöjd. Alvar gillar denna tavlan så det var ju bra ändå;)

  
Så här vart blomman jag planterade om, nyduschad och förhoppningsvis glad och snyggare om några veckor. 1:45min tog det. Tokig idé!

  

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *