Tänkte inte på…

…inredningen när jag tackade ja till det här när jag tackade ja till det här sa Angelica då vi var klara.

Vi har i ett par år odlat upp dvärgsolrosor. Jag var lite bekymrade hur jag skulle fixa det nu när vi bor i Spanien. Känns inte som jag kan åka på flyget med en drivbänk i knät.

Jag mindes då Alvars entusiasm då han var med Janne och planterade ut solrosorna i somras. Dom två var då och då ute och tittade hur solrosorna vuxit. De hände ett par gånger att han själv såg förändring på solrosorna när de kom hit.

Problem är till för att lösas, det är min melodi. Jag kom då på att Alvar med hjälp av mamma Angelica kunde sköta sådden tills jag kommer hem i mars. Jag skrev till Angelica och undrade om hon kunde fråga Alvar om han kunde hjälpa mig och om hon kunde hjälpa honom.

– Javisst! svarade Angelica snabbt. Det måste ha varit någon gravidhormon som i den stunden var på min sida i Angelicas kropp.

Idag hjälpte två Spide- Man mig hemma hos dom med sådden. Den minsta Spider- Man tittade mest på och var emellanåt på andra äventyr.

När vi var klara så sa Angelica: – Eh, tänkte inte på inredningen när jag tackade ja till det här!

Angelica ska nog ändå vara tacksam att jag köpt nya lådor och inte kom släpandes med de gamla granskottsgöna lådorna med gulnande plexiglaslock;)

En drar vinstlotten, den andra nitlotten och denna gång var fru fortuna på min sida så att säga.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *