Tack SÅÅÅ Mycket!

Idag har jag legat i och städat och tvättat (tvättar fortfarande).
Jag körde igång redan tidigt i morse, så tidigt att det nog inte var många som hade gått upp än.
I perioder torkar jag mycket och ofta då köksskåp, kökstrycken, dörrhandtag, mikro är konstant kladdiga.
Ibland fullständigt skiter jag i det. För gör jag rent mikron så är den skitig igen om några timmar. Torkar jag av kylskåpshandtaget så är det kladdigt till kvällen osv. då ger jag som upp.
Nu är jag inne en torkperiod, jag torkar halva köket ena dagen och andra halvan andra dagen.
Småfolket brukar få en egen trasa och torka dörrar med.
Idag gjorde jag rent badrummet typ med tandborste. Jag städade det sist i tisdags. Idag fick jag ta upp hiltiborren och köra bort allt bananklet som satt i porslinet på bidéen, handfat, toastol, dörrposter mm.
Under tiden tog småfolket egna beslut och värnade om hundarna. Slängde ut de nytvättade hunddynorna i snöslasket på altan.

unnamed (28)

 

Jag fick nästan ett hjärnsläpp då jag såg detta. När jag talade om för småfolket att småfolket inte kan lägga ut de rena dynorna i vatten och snö svarade småfolket: Hundana kan ju inte ligga i snö Lisabeth!
Nu har jag ju inte uppfattat detta småfolk som någon genuin in i själen djurvän, men tydligen poppade det upp ett par minuter av djurvänlighet.

När jag går och torkar köksluckor från veckans pyttipanna typ så ser jag i ögonvrån hur småfolket leker fönsterputsare med sin Wettextrasa, småfolket har gnidigt trasan över fönstren och säger då småfolket ser att jag tittar med vidöppna ögon och har mist talförmågan: Tättal fönstel Lisabeth!
Jo jag tackar jag!

När jag precis har torkat köksluckorna klara kommer småfolket in med en sopborste utifrån som småfolket dragit i snöslasket och algerna på altan. Småfolket viftar med sopborsten runt om i köket så att det skvätter algvatten och smuts runt om på köksluckor och köksbänkar. Då vill jag dö.

unnamed (26)

 

Jag får en stark längtan då jag torkar bort algsnöslaskvatten och smuts från köket att spola ner småfolket i toaletten så småfolket får åka vattenrutschbana, men jag sansar mig.
Nu sitter jag i ett hörn och skakar eller så vaggar jag fram och tillbaka, jag vet faktiskt inte riktigt.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *