Tack Pähr! Tack så j….la mycket!

När jag säger det så avslutar jag med en tuff tonårsknyck med nacken. Du vet från rakt upp och sedan kastar bak skallen stelt och hårt. Sedan tuggar jag balt på mitt nikotintuggummi med fruktsmak.

Nu vet jag vad du jobbar med i det ”civila” då du inte står som Gladiator-instruktör. Nämligen Marinkårsoldat.
Jag trodde bara det fanns en ”hobby-instruktör” i staden som var marinkårssoldat, men det var innan jag träffade på dig P ä h r!
Att igår köra 1.5h spinning med en galen marinkårssoldat igår och sedan köra i dag med en till galen marinkårssoldat känns och då menar jag K Ä N N S!

Om jag hade vetat ditt efternamn hade du redan haft besök ikväll. Jag är väldigt duktig att hitta folk. Du vet jag har genom åren jagat ungdomar på rymmen, ofta och jag har aldrig gett mig förrän jag är dom på spåren. Många socialförvaltningar har frågat med lite skämtsam röst: Hur bär du dig åt? Har du jobbat vid säkerhetspolisen!
Så jag, klimakterietanten med bensörhet, rejäla hängpattar som är ett bra vapen, de går att svinga må du tro och golva, referenser finns, är inte att leka med.

Det hade INTE varit jag som skulle ha knackat på din port. Nej då, såå lätt skulle du inte få komma undan;) Som tack hade jag satt 3, 4 & 10-åringen i taxi hem till dig efter att jag  hällt i dem 2kg strösocker var;)

Jag gjorde ett misstag när jag väl kom hem. Jag medlade fred, jag gav ultimatum, jag fäktades med tandborstning och räknade tyst för mig själv när barnen backade undan den roterande tandborsten så att jag vart vitprickig av tandkräm. Jag tvingade att nattkissa. Jag nattade, öste kramar och pussar i överflöd till barnen och talade om hur mycket jag tyckte om dem. Jag småpratade så att de skulle få lite egentid till odören av mina svettiga träningskläder.
Efter det skulle jag ge ut några stretch-tips till en som behövde som haft mycket huvudvärk och har det tufft just nu. Det var då jag märkte vad du gjort med mig. Jag vet också just nu hur de människor känner sig som är stelopererade från hjässan och ner till armbågen.
Sedan satte jag på kaffepannan. Vet du hur mycket fyra koppar vatten väger efter ditt pass?
Sedan åt jag ett bra surdegsbröd med vildfågelblandning i så det kändes som om jag satt ute i syrenen och hackade på en talg-boll.
Sedan tog jag kvarg och lite päronyoghurt med lite havreringar på.
Vet du hur mycket en havrering väger så här pass lång tid efter ditt pass?
Nähä, tänkte väl det. Låt mig då upplysa dig om att en väger mycket, mycket mera än vad som fanns under passet på golvet i vikter.

bild (69)

Tänk dig då vikten med kvarg på skeden. Tänk vikten på kaffeskeden.
Vid den här tidpunkten efter passet så gick det inte att få upp skeden till munnen, mjölksyran satte stopp.
Jag vet nu hur det är att vara hund och äta kvarg och päronyoghurt med havreringar utan socker. Det var tur att mitt knäskydd börjat korna amoniak så jag kunde försöka få benet i samma riktning som näsan för att dra ett djupt andetag och få en amoniak-kick. Dom har det inte helt lätt dom där hundarna. Funderar starkt att börja mata mina med sked efter detta.

Har du själv någon gång duschat efter att ha kört ditt egna pass. Jag kan säga att hade jag vetat detta hade jag åkt till Preem och kört mig själv i snabbtvätten. jag tog mina sista muskelkrafter till att tvätta håret. Tur att jag har en pump på min duschtvål och ganska stark tunga så jag med hjälp av den fick ut lite tvål. En lång fet sträng på framsidan av kroppen. För att få det över hela kroppen så fick jag trycka mig själv mot det kalla kaklet och snurra runt. Det fick duga. Fot tvätten gick till så att jag med nöd och näppe klarade av att bara stampa i vattnet ett par gånger per fot, det fick duga.
Vi har här hemma att vi karar av kakelväggarna och golvet med en gummiskrapa, jag fixade faktiskt det då jag visste att duschen skulle användas av fler. Det var då jag upptäckte att jag glömt skölja ur balsamet ur håret och var tvungen att duscha igen. Då kan jag säga att jag inte tyckte det var så viktigt att kara av väggar och golv. Ett par drag med långsidan av foten på golvet fick duga.
Jag vet nu med erfarenhet att jag skulle ha duschat direkt när jag kom hem och inte ta hand om barn.

Du sa: Vi ses om två veckor!
Jag säger: Kanske det kanske! Om jag klarar av att ta mig in i bilen tills dess och ta mig med egna ben in på gymmet.

Att jag nu sitter med en muskelbristning på höger lår klandrar jag inte dig för. Den fixade jag helt själv under uppvärmningen.

Du är den enda att få mig over the edge utan att sitta på en spinningcykel.
Flera gånger under passet ville jag springa till papperskorgen och lägga en kräka. Jag hostade, det gör jag då jag når max. Tredje omgången då jag stod planka efter att jag dragit några klunkar Celcius så stannade en rap vid struphuvudet under hela plankan. Det kom en försmak av hur min magsaft smakar kan jag upplysa.
Jag är under skrivande stund lika vig och rörlig som en fågelskrämma i minusgrader.

Men trots mina känslor i skrivande stund måste jag tacka dig på ett bättre sätt.
Som du drev mig utan att jag fattade det. Som du peppade att ta i lite till med dina få ord. Jag hade inte en aning att jag kunde ta i så här mycket. Du fick verkligen mina muskler att ge allt och lite till.
Jag orkar inte stå planka så där länge innan min ländrygg säger nej annars och definitivt inte på det jobbigare sättet du lät oss alla göra.
Tack Pähr! Detta tack kommer med vänlighet och från mitt hjärta!
Nu Pähr ska jag be 19-åringen rulla mig fort i kontorsstolen och vicka mig framåt vid sängkanten så mina muskler får sjunka in i den mjuka madrassen.
God Natt och tack för passet!

Jag tänker inte skriva under här för jag vill förbli anonym. För tänk om du ger igen vid nästa pass om det blir något nästa pass. Så tyvärr, jag fegar ur, jag är ju trots allt en klimakterie-tant med benskörher och gäddhäng.
NN

Vi hörs!

3 reaktion på “Tack Pähr! Tack så j….la mycket!

 1. Dom där ”flingorna” får mig att tänka på reklamen..

  Frolic, om Totte själv får välja.

  Kram och ha en toppen dag. 🙂

  • F-N Sanna!
   Inte undra på att jag tyckte ringarna var tunga och mastiga att äta.
   Sedan är det inte undra på att inte hundarna ville äta i morse.
   Ser nu när det är dags för mellis att jag förväxlat burkarna i skafferiet och höll på att hälla Frolic i filen IGEN!!!

   Vov vov! Sanna

 2. Pingback: NTC I’m back!!! | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *