TACK ICA- Flygfyren!!!

Planerade idag att åka till Flygis ikväll. Innan Enya kom så tänkte jag att jag tar det imorgon. Uppräckte sedan att jag tagit sista burken innehållande renskav i älgbuljong till hundarna. Ja hundarna får någon smakbit i torrfodet. Brukar vara stekt köttfärs, kokt kyckling i buljongen från koket, älgskav, kronhjortskav och kokt lax. Tänkte då: Äsch, åker 08 imorgonbitti innan dom får mat.

Jag har så mycket kvar att göra till jul att jag vill springa och gömma mig under granen. Nu har jag ju ingen gran så det gick ju bort. Just nu är det en sjuk Älva som ska tömma den inflammerade analsäcken och spolas hit och dit, jag ska hålla såret öppet två ggr om dagen och plåga Älva. Inte helt enkelt att hålla hunden still samtidigt som svansen ska hållas upp samtidigt som jag ska klämma upp såret och trycka ut var och blod, hunden skriker och sjunger, jag är blöt i svett innan vi är klara efter att hunden slitit sig några gånger, sedan måste jag ha glasögon på mig för att se och dessa skulle jag behöva ha en fläkt på då de immar igen efter mitt pustande och stönande. Småkottarna har varit här, Angelica var på ultraljud i Danderyd igår och Enya passade jag igår och idag. Janne är bortrest. Jag har inte varit den planerad Elisabeth som annars innan jul. Nej jag upptäckte i måndags att nästa vecka är julafton. Det är rörigt (läs: kaos) i Hjärnkontoret.

Jag upptäckte när Enya tittade i en låda där kaffefiltrerna ligger att de tagit slut. Det kunde INTE vänta tills imorgon. Jag åkte och handlade efter jag kört hem Enya.

När jag skulle dra mitt ICA-kort så en scanner skulle låsas upp såg jag denna lappen på en scanner och tänkte: Den får jag aldrig!

  
Jag tittade åt andra hållet för att se vilken scanner som lyste upp och var min. Inget hände, jag hörde klicket från en scanner som låste upp från andra sidan, jag tittade dit och såg att det var DEN scannern!!! Jag talade med Angelica i telefonen samtidigt och berättade ivrigt!

  
Nu skulle jag inte handla så mycket. Jag hann ändå tänka på vad det kunde vara. Tänkte att det kanske skulle vara 5% i rabatt på köpet, eller kanske rent av hela 10%, eller en chokladask lämpligt till jul.

På scannern stod totalen på nästan 800kr, jag hade kvar ett par bonuscheckar på 175kr och betalade ca:550kr och tänkte 5% på det, om det nu är det, blir ju en fin rabbat bara så där. Kassörskan vid utcheckningen tog betalt, gick på sidan och lyfte upp en kartong. Ursäkta nu men, rackarns Amalia och trasiga trosor vad förvånad, glad och överväldigad jag blev!!! Vilken gåva! Jag hade lust att kasta mig om kassörskans hals för att tacka, sansade mig som tur var. Jag tror jag tackade många gånger iallafall. Kolla vad det var…

  
En kaffemaskin!!! Dra mig baklänges i någons kattlåda så kanske jag tror att jag inte drömmer.

Fett tusen TACK ICA-Flygfyren!!! Vilken gåva! Jag befinner mig nu i ett glädjerus, jag som aldrig ”vinner” något. Fast sedan spelar jag aldrig så det kanske är därför;) Handlar på Flygfyren gör jag och det lönar sig kan jag säga!:)

Vi hörs!

2 reaktion på “TACK ICA- Flygfyren!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *