Tack Hampus!

Igår så hade jag ”lejt” in  Hampus som barnvakt till 3-åringen.
3-åringen gillar hampus vädigt mycket och de är kompisar säger hon.
Under dagen hade hon sett fram emot att Hampus skulle komma.
När vi kom hem och Hampus redan var här så satte hon genast fart att leka med honom.

Hampus skulle även göra middag, makaroner och korv. Det började han med innan jag åkte. 3-åringen stod bredvid honom.
Hampus berättade sedan att 3-åringen ville ha en korvskiva som blivit halv då den skars. Hampus sa nej. Då hoppade 3-åringen ner från stolen och vinkade mot sig och sa: Kom!
De gick in på hennes rum och 3-åringen stängde dörren och sa till Hampus med ett uppsträckt finger i luften: Bara en!
Men det vart ingen korv.

3-åringen ville att Hampus och hon skulle sjunga då jag fortfarande var hemma. Hampus sa att de skulle göra det då hon skulle sova. Jag förstår det för jag skulle inte heller vilja sitta och sjunga vid köksbordet med min svärmor. Jag skulle tycka det var aningens genant.
Jag gick igenom med Hampus och 3-åringen hur det går till vid läggdags. Först sätta på pyjamas. Sedan borstar Hampus tänderna och sedan får 3-åringen borsta själv. Att Hampus har en tandborste och hon en. Sedan ska det kissas innan nappen tas ner från hyllan. Vi kramas God Natt i sängen och pratar en pytte pytte stund och sedan är det bara att gå ut. Jag hade 3-åringen med i detta samtal så att hon visste att Hampus visste hur kvällarna går till. Annars hade hon fintat honom.
Hon utnyttjade Hampus ändå. Han berättade att han suttit och sjungit barnvisor i 30 min innan hon bestämde sig för att sova.

Hampus är riktigt riktigt duktig med de små. Jag förstår att 3-åringen gillar honom så mycket då han är närvarande när de leker och pratar. Jag vart impad av hampus igår då 3-åringen ville på toaletten medan jag var hemma. Han gick med utan att ropa på mig eller skicka henne till mig, torkade henne som om det var det naturligaste i världen.

(Ja Angelica och Charlotta, ni är också jätte jätte duktiga med de små! Bli inte sur på mig nu för att jag lyfter fram Hampus, för han är också jätte jätte duktig;) Det är Philip och Jens också)

bild (17)

 

Tack så mycket för hjälpen Hampus!
Det var så skönt att åka iväg och träna!
Så fantastiskt att jag har bra svärsöner och svärdotter! Jag är lyckligt lottad!
Med handen på hjärtat tycker jag du är grym med småbarn! Förstår varför du går hem hos dessa!
Du får MVG+ för igår!:)
Kramar
Svärmor

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *