Tack finaste Agge!!!

Det kom en avi på posten. Jag hade ingen aning om vad det var. Var det Hjärtat som överraskade ännu en gång! Det har ju varit fantastiskt spännande och skojigt då han köpt saker till mig och satt mig som adressat! men Hjärtat såg lika frågande ut som jag och sa: Det är inte jag denna gång!
Sedan fick jag en vink av Agge att hon skickat mig ett ”stort brev”. Jag hade ingen som helst aning vad Agge hade skickat. Med Agge vet jag aldrig. Hon är fantastisk med att ge mig gåvor (jag är inte lika) av alla de slag. Allt ifrån mustachborttagare till sweet and chilisås 5L.

Inte ens när jag ett par dagar senare hämtade de stora kuvertet anade jag vad det var i.
När jag öppnade vart jag så väldigt glad! Agge hon känner mig hon och vilken fin present.
Jag fick en adventskalender med doftljus från Partylite av Agge. Jag fick en förra året av Agge att njuta av.

unnamed (16)

 

Varje dag är det ett nytt ljus jag finner i luckan!
Ja jag tycker det är riktigt roligt det här.
Detta året var adventskalendern utvecklad och det var bra. Detta året kan jag se produktnumren på varje lucka så jag vet vad det är för smak höll jag på att skriva, doft menar jag.
På baksidan står det vilka dofter det är. Superbra!

unnamed (17)

 

Nu hade jag tänkt att slå till och beställa lite ljus av Agge till mig själv som typ en slutarökabonus. Jag gillar ju apelsinen som varit men när den funnits har mitt VISA-kort varit på rymmen;)
Nu gick jag in på hemsidan för att se om apelsin fanns, men inte då. men ett av ljusen jag öppnat luckan på tyckte jag mycket om. Jag letade på ljuset och fann det. Nu tyckte jag beskrivningen bakom var lite konstig då det stod att det innehöll vanilj. jag gillar ju inte vanilj så där väldigt mycket.
Då kom jag ihåg en sak.
jag har adventkalendern i matrummet på ett av sideboarden. När jag var i ett gränsande rum och städade ur efter ett av småfolken flyttat så var inte 3-åringen med mig. Det var när jag gjorde iordning spjälsängen till Alvar som jag hörde ett par ljud som återkom och återkom. Jag var tvungen att avbryta mitt bäddande då 3-åringen varit för tyst för länge. Jag fann 3-åringen på golvet med min adventskalender. 3-åringen lyfte ut ljusen och satte i dom i de luckor jag öppnat. 3-åringen hade provöppnat ett par oöppnade luckor till hälften upptäckte jag senare. Men nu fattade jag att inte ett ljus låg i rätt lucka. Så att kolla på baksidan vad det var för doft var ingen ide.

Tack finaste Agge!
Jag vart väldigt glad över presenten! Det blir ju ”presentöppning” varje dag nu fram till julafton:)

Du är verkligen så rar och snäll mot mig!
Så fint att det kan dofta lite gott här hemma nu!;)
Stort Tack och en stor stor KRAM!

Elisabeth <3

Jag har verkligen tur med en Agge som vän! Men jag lånar inte ut henne ska du veta;)
Jag tycker verkligen om Agge jättemycket!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *