Tack Bocken för ditt stöd!!! ”Vänligt”

Idag var jag och Anna och tränade på NTC.
Vi körde ett pass SH´BAM med grymma Kristin. Att dansa sexigt när jag var så grinig gick sämre än vanligt. Men jag bestämde mig för att visa Hjärtat mina kunskaper när jag kom hem. Vicka på höfterna och dra händerna från höfterna och upp till armhålorna på Barbapapporna som jag beslutade mig skulle hänga på grönbete (dvs. frihäng eller fritt fall). Bästa platsen för att få hans uppmärksamhet var att ställa sig framför TV:n kl.21.00 och dansa till Aktuelltvinjetten.

Annas Filip och ”min” lilla 3-åring var med. De lekte i lekrummet där det är barnpassning. Vilken service tycker jag! De kom in till passet mot slutet. De skötte sig bra. 3-åringen vart ledsen då de flesta lamporna släktes ner inför stretchen. Hon fick dansa i min famn resten. Nu vill hon bara dansa med mig. Men jag vart så GLAD då hon kunde lämna mig ur siktet och vara i lekrummet, vilket framsteg!

Under passet fanns det små små stunder då jag inte tänkte på cigaretter.
En stund var då vi gick ut vid receptionen.
När vi skulle gå komm Bocken springandes ut och sa: Jag måste ut och ta en mentolcigarett, jag måste ta en mentolcigarett, jag måste röka en mentolcigarett!
Han ställde sig utanför och lossasrökte. Kom emot mig och lossasrökte, blåste ut ”röken” på mig.
Gudars vad jag ”älskade” honom just då!
Känns så skönt att han stödjer mig i mitt helveteskamp att sluta röka!

270

 

Ledsen Annika (Bockens fru) att du dras med i ”smutsen”. Men jag hade inget kort på bara Tony!

Tack Bocken för ditt fantastiska stöd i min djävulska kamp att sluta röka!
Dina ”ryggdunkningar” känns fint på något sätt!
Hade det inte varit såå många vittnen på gymmet idag och hade jag inte haft 3-åringen med mig hade du fått känna min hand/arm- styrka runt din hals!

Nej då Bocken, det känns kul att du driver och retas med mig. Jag fick ju skratta och det har jag ju knappast gjort på snart två dygn. Jag gillar din humor.
Men hur var det nu? Jo just ja, så här var det: ”Svinhugg går igen” 😉

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *