Svettats sedan 18.10 igår

Igår klev jag på ett box-pass med Snygg-Linda som instruktör.
Ursäkta, men helvete vad jag slet!
Svetten rann och jag kunde ha varit med i en trailer av en ny rocky-film och skakat på huvudet så svetten skvätte som en vattenspridare till tonerna av I of the Tiger.
Ett tag så var jag tvungen att sätta mig på golvet efter den där jägarvilan. Jag ville bara spy och trodde starkt ett tag att jag skulle göra det.
Snygg-Lina påpekade med stora bokstäver att det inte var hennes fel om vi hade ont idag, det var vi som kämpat oss till eventuell träningsvärk.
När jag sparkade eller heter det kickade på stora kudden kände jag hur stubben på benen rev galonen. Min och Annas kudde såg ut som en vildkatt gått lös på kudden efter mina orakade ben.
Väl hemma tänkte jag ta tag i saken så att inte hjärtat skulle haka fast i mina ben på natten  och de vart som tusen nålars blodprov istället för tusen nålar sticks.
Väl i duschen så gick det så där att raka benen och under armarna. Att raka sig under armarna var en omöjlighet, inte ens med tvång gick det. Bara att fortsätta se ut som Tina Turner där under.
Benen, ja där skulle jag ha behövt silvertejp och en blompinne. Surrat fast rakhyveln på blompinnen med silvertejp så att jag kunde stå rakt upp och raka benen med att bara föra blompinnen upp och ned med hjälp av fingrarna medan armarna fortfarande hängde.
Men jag insåg snart att duschen skulle likna ett slakteri om jag gick lös med rakhyveln på det sättet.
Det enda jag kunde ha rakat var om jag eventuellt hade haft en hårrand från naveln och ner mot musen. Men nu är det inte så, så rakhyveln kunde dra en lättnadens suck och ta semester.
Så ett tips jag kan ge dig är att raka benen och armhålorna innan ett box-pass.

När jag klev ur duschen och skulle kamma håret så trodde jag knappt mina ögon.

bild (73)

 

Fucking plitor överallt!!!

bild (74)

 

Tydligen tog jag inte i ordentligt på boxen för då hade de ju poppat ut på Anna. Och det kunde hon gott fått då hon sparkade precis allt hon hade på min hand. Hon slog även så hårt på kudden att mina bröst plattades till som två familjepizzor.

bild (75)

 

Ja antingen kan jag ju ta en sväng bland andra plitiga och finniga tonåringar på Brännäsgården eller börja hänga på busstationen och tjuvröka.
Gudars så läcker jag känner mig med dessa ömmande plitor och allt rökfett som jag lagt på mig.
När jag ser mig näck i badrummet får jag verkligen kväljningar så pass att jag kastar mig framstupa i toastolen och slickar toatvålen.
Nu vill jag gömma mig, gömma mig i stora kläder som inte finns kvar längre, de var ju utnötta.
Hur ska jag få kraft till att göra något åt detta så jag känner mig bättre. Jag rökte ju extra mycket då jag gick ner i vikt.
Så, nu har jag hamnat i höstdepp igen….

Natten sög, hundar skulle upp och dricka och gå ut, två gånger. Jag ledsnade och gick upp efter fyra timmar.

Förresten så funkade inte servon på bilen när jag och Anna skulle ratta ut från parkeringen, satan vad tungt det var. Desamma var det idag.

Annars slet jag mig svettig imorse då jag skulle få 3 och 4-åringen att duscha.

Möte här hemma och ett BVC-besök stod på schemat idag. I väntrummet hade 3-åringen fastnat på repit och sa: Jäklar! Jäklar! Jäklar!….
Jag ville ta 3-åringen och minska luften långsamt, men BVC är nog inte riktigt rätta platsen att göra det på eller ta en silvertejpbit och dra längst läpparna.
Efter BVC åkte jag med 3-åringen till affären, vilket misstag!
Hon lovade med fingrarna i kors tydligen att köra den lilla vagnen ordentligt.
Som hon körde in i hyllorna med fullkraft så ketschupflaskor flög, likaså kryddpåsar, nuddlar mm.
Tillslut fick jag bära henna och dra den där lilla vagnen i flaggstolpen. Ven f-n kom på att ha små vagnar i affärerna? Någon som ville driva oss vuxna från vettet.
3-åringen avancerade till att slita i allt som hon fick tag i. Ostar, hyllor, flaggpinnen, datorskärmen vid kassan, kortläsaren mm. mm.
Hon kastade ryggen bakåt så det vart svintungt för min boxar-kropp att bära henne.
En kvinna i kassan som stod bakom mig hjälpte mig att lasta upp varorna på bandet då det vart nästan en omöjlighet med en vild 3-åring i famnen.
I affären önskade jag att jag hade haft med en hundbur till bilen i affären och burat in 3-åringen i, med bubbla galler så inte händer och armar stack ut.
Jag lovar att det var pinsamt då alla i affären stod tysta och iakttog oss.
Jag var så svettig att håret i bakhuvudet var dyngblött. Jag fick slita av mig jacka och tröja då svetten bara rann då jag kom ur affären och hade fått fast 3-åringen i bilbarnstolen.
Jag kände mig riktigt ledsen att jag inte kan handla med barnen.

Åter till träningsvärken. Idag märkte jag något konstigt, jag hade träningsvärk i fettet. När jag tvålade in min kropp i morse så gjorde det riktigt ont i fettet. Aldrig aldrig varit med om det tidigare.

Nu ska jag lämna Angelica med dessa barn som gjort allt de vet att de inte får göra nu på eftermiddagen. Själv ska jag åka och spinna 1.5h. Hoppas jag har orken och får ur mig lite frustration.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *