Svenskt Tenn, korv, Irma

Jag förstår att brist på sömn är en effektiv torrtyrmetod. Denna pärs med främst Irma har satt oss i en bergodalbana.

Sent i söndagskväll hetsdrack Irma vatten för att sedan spy upp något rosa som jag direkt fattade var blod, vätskan hade desutom kagulerat blodklumpar. Då slog det mig: Fan vattnet! det skulle naturligtvis bort och inte stå framme. Hur kunde jag glömma det? Nu vart det att vattna de andra och sätta Irma på ”dropp”, dvs. ge henne en spruta dextrosolblandning i munnen var 30min dygnet runt. Nätterna var påfrestande för oss båda. Vid ett par nätter fick jag be Janne ta över runt 06-tiden. Det var lite sömn då Irma skulle ut 9-15 ggr per natt. Min hjärna spårade ur natten mot onsdagen och kroppen ville inte riktigt. Igår fattade jag inte varför ordet fatta vart rödmarkerades då jag tyckte första bokstaven är B.

Charlotta, Hampus och Enya kom hit då jag åkte för att passa hundarna och kunna släppa ut dom. Tack så mycket för hjälpen Challan, Hampus och Enya!<3

Sedan åkte Angelica och Todd över vid 19 och tog över, trots att hon och Jens hade bröllopsdag.

Vi kom hem och tröttheten hade kommit ifatt mig efter teatern. Jag piggnade till då Angelica varit ute med Irma på tomten och sett en korv, om än lös komma ur Irmas tarm. Helt underbart! Jag ville nästan skåla i champagne och fira bajskorven:)

Sedan såg jag köksbordet


Ett fint paket från Svenskt Tenn!

Jag läste lappen


Vände på bladet då Alvar ritat en teckning:) Kag tror dock att mamma Angelica hjälpt honom med hjärtat;)


Jag öppnade paketet och till min stora glädje var där två ljusstakar jag länge tänkt att jag ville investera i till hemmet!!!


Jag gillar dom i sin enkelhet<3

Ikväll står dom på vardagsrumsbordet med handstöpta ljus i:)


Stakarna är så stilrena och jag är så glad! Tack så mycket Angelica, Jens, Alvar och Todd!<3 Jag måtte ha varit snäll jag:)

Tusen tack Angelica och Todd för hjälpen med Irma och kollen så vi fick veta att en korv kom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *