”Superkvinnan” kraschade idag!

Att jag fortfarande inklär mig i rollen som Superkvinna efter så många kraschlandningar är för mig en gåta.

Tur är väl att stötarna inte längre blir ett helt haveri. Men det räcker så gott som det är just nu.

Jag tog en bild på mig imorse för att använda den på skoj. Men jag visar den nu.
Jag var trött, vansinnigt trött och ville bara gå och sova igen. Men min plan var att hinna ut med hundar utan vagn. Städa ur vardagsrummet sedan Jojo fått tillbringa sin vecka där innan spinningen. Dessutom fixa 3-åring, frukost, utfodra hundarna, börja stryka undan lite på den stora stryktvätten, skura gästtoaletten, torka trappan, packa träningsväskan, fixa håret.
När jag tog kortet så var kl.07 och 9.30 skulle jag vara på gymet.
Tror inte en normalfuntad människa går med sådana planer.
Fräsch Superkvinna va?

20130824-181430.jpg
Jag kan säga att det enda jag hann var ut en kort kortsväng med hundarna, med vagn då 3-åring vägrade vara hemma.

20130824-181651.jpg
Jag hann utfodra 3-åring, borsta tänder och hår på oss båda. Dra en smoothie på stående fot och sedan åka och spinna.

Superkvinnan åker och spinner fast hon vet att hon ätit mycket mycket dåligt under två dagar. Superkvinnan har bara tänkt: Äter sedan ska bara först…
Superkvinnan åker och kör ett hårt spinningpass trots att hon druckit mycket mycket mycket dåligt de två sista dagarna. Trots att hon också sett att urinen varit väldigt mörk.
Superkvinnan känner då hon åker den där känslan i höger näsborre som signalerar att ett migränanfall är stundande. Superkvinnan tar inte tabletter hon, det behöver inte ensuperkvinna. Men på spinningcykeln slår migränen till med all kraft. Superkvinnan inser att hon behöver medicin. Men en Superkvinna väntar ett par tre låtar av stenhård spinning tills det kommer ett parti av lite lugnare cykling innan hon tar och hoppar av för att ta sin medicin. Trots att doktorn sagt: Du tar den DIREKT du känner minsta tecken, basta!
Men vad vet doktorn om Superkvinnor?

När Superkvinnan kom ut och var på väg till bilen och slog på telefonen fann hon ett Superroligt sms. Det var från Snygg-Linda som bjöd in till ett extrapass Tabata! Superkvinnans roligaste träningsform.
Superkvinnan var full av energi av sin egenstund och spinningpasset och tackade Ja med glädje!
Glädjen var så stor att Superkvinnan skruvade upp stereon på högsta volym och tryckte gasen i botten. Superkvinnan var så lycklig!
Superkvinnan planerade att hon innan Tabatan skulle röja hemma, städa badrummen, städa vardagsrummet, städa av kök och hallgolvet, äta, duscha, stryka lite, handla, torka trappan mm. En Superkvinna hinner det på mindre än tre timmar.
När Superkvinnans barn kommer och hälsar på så far hon runt och städar, packar träningsväska, klär på sig träningskläder, tar hand om 3-åringen, gör en smoothie för att få i sig energi till Tabatan.
När hon går in på kontoret för att köra blendern, står där för att ingen ska vakna på morgonen av odjudet, så känner hon yrseln slå till så att allt snurrar och illamåendet tilltar. Superkvinnan känner också hur superkrafterna rinner ur henne.
Hon sätter sig på kontoret och börjar dricka sin smoothie. Tänker att allt går över om hon bara sitter i lugn och ro på kontoret och dricker sin smoothie.
Philip kommer in på kontoret och undrar vad det är?
Superkvinnan talar om att hon inte mår så bra. Philip säger: Jag ser det!
Superkvinnan staplar sig mot sängen och lämnar sin smoothie oppdrucken.

20130825-073646.jpg
Superkvinnan blottar sig för sig själv och grinar av ego för att hon missar det roliga Tabata-passet!

Superkvinnan hör hur barnen åker där ifrån. Hon blir förbannad på sig själv att hon inte hann sägs Hej då! eller hann prata med barnen.

Hjärtat finner Superkvinnan i sängen och förklarar att Superkvinnan inte ligger en massa efter utan bara kan börja om från noll.
Superkvinnan bjuds på kaffe men måste gå tillbaka till sängen och slicka sina sår. Hon rar fröken Smilla med sig som tröst.

20130825-074340.jpg
Superkvinnan missar större delar av den myspys och syndarkväll hon så mycket sett fram emot. Superkvinnan måste återvända till sängen om och om igen eftersom superkrafterna runnit ur henne.

Jag tror knappast den här Superkvinnan har lärt sig något av detta. Jag är säker att Superkvinnan bara laddar upp sig lite och fortsätter som förut.

Örjan brukar säga att Superkvinnan har ett stort hjärta!
Jag börjar fundera på om det är för stort!?

Tänk om Superkvinnan kunde förstå att hon iklätt sig för stor kostym!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *