Straffas & Josefin

”Semestern” är slut;)

Denna Kotte startade ett pusskalas som aldrig ville ta slut. Det värmde hjärtat att känna sig saknad. Han sa flera gånger: Bobo! Bobo! Det gör en glad för det är mormor i hans värld:)


När Alvar kom från förskolan var jag hos världens bästa Naprapat, Tova.

Väl hemma igen så utbröt inget pusskalas med Alvar. Nej han var vresig och sur emot mig. Så hade han varit mot Janne också. Jag busade ich han tyckte det var kul men vart sur på mig igen, samma för Janne. Vi skulle minsan inte tro att vi var något. Vi straffades för att han rest bort med familjen över en långhelg med en övernattning på hotell medan mamma jobbade med BeSafe som hon är ambassadör för. Senare vidare till mammas bästis med familj i Ulricehamn. Jag förstår att hans humör inte varit trevligt under helgen och igår, han hade ju ätit endast en halv pannkaka och två burkar majs och något mer under helgen och dåligt igår hemma. Alvar hade pratat om mormors mat hela dagen idag. 

Som Kotten åt när jag gav honom mer mat, som en hel karl. Han sa till mig flera gånger: Mer mat mommo! Mer mat mommo!

Efter en stor portion mat vart Kotten gladare. 


När Angelica sa att de skulle åka hem sprang Alvar runt och ropade: Nej, Alvas mommo! Nej, Alvars mommo!

Todd klättrade på balken under bordet. Sedan hittade han barnsoffan i vardagsrummet och den gick ju bra att klättra upp i.Den går även förträffligt att stå i tycker Todd. Vi andra känner en viss tveksamhet till just det när han inte har förstå det att hasa sig ur soffan utan kastar sig handlöst ut.

Lilla minikotten Noah var här idag, han vaknade precis då de skulle åka hem igen. Jag fick gratta honom på 7- månadersdagen idag istället för igår som jag glömde. Då trodde jag ju att Jossan fyllde. Det går fin fint för denna klimakterietant just nu.

Mikael grattar Jossan hela dagen idag.


Igår Snapade han en av presenterna som han köpt:


Frukost till 25- åringen:


Champangelunch:


Mer presenter:


Sedan väntade en 14 rätters meny till middag med 14 olika viner till:


Blir lite stolt som förälder för denna grabb:)


Stort Grattis älskade Josefin på din (rätta) födelsedag!<3
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *