Stor betydelse har dina ord du skrev på FB!

Jag har en vän, vi hörs stundtals ofta och sedan så är det en paus och sedan tar vi nya tag och fortsätter där vi var sist!

Vi lärde känna varandra då jag var som hennes chef för massor av år sedan.
Vi är väldigt olika och det är en tjej med fasta åsikter, ibland orubbliga och skinn på näsan och inte ett dugg rädd att säga vad hon tycker, hon har en ödmjuk sida och bryr sig, jag  gillar henne starkt och skulle inte för en sekund vilja vara utan henne!

Hon älskar sina katter och hund. Hon har en sådan graciös och vacker hund.
Jag publicerar en bild på den, har gjort det förut och hoppas att det är okej igen, för att säga det lite skämtsamt: Annars får jag veta det!;)

Min vän var den enda som ringde i min stora stora sorg och frågade hur det var då Amri dog och lyssnade på mitt ältande.

När jag skrev mitt öppna brev till Anette Enberg och Margit Josefsson och lade ut länken på FB så fick jag en kommentar av min vän: Kärlek E!
Jag lovar att denna kommentar träffade mig rakt in i hjärtat då jag vet att min vän inte ödslar med sådana ord och jag är inte van att få sådana ord, jag vet att hon i botten av sitt hjärta menar det till 110% och det betyder mycket!

Du ska veta min vän att jag tänker på din kommentar då och då, tar fram den då det är lite motigt och blir lika fylld och glad fortfarande, den är som mitt uppåttjack!
Tack älskade Agge<3!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *