Start för etapp TVÅ

Den skulle ha startat enligt plan igår. Fast jag hade ingen ork att åka och handla i söndags. Så det vart att handla igår istället.

I två månader sträcker sig etapp TVÅ. Så jag är klar 19 juni. Denna för att förhoppningsvis stärka hälsan.

Nu blir det frukt och grönsakssmootie för hela slanten. Boosta upp immunförsvaret och rensa ut lite skit.

Jag gick ut med små fega tassande steg och gjorde mig en smoothie som jag delade upp på två portioner. I den hade jag en banan, två äpplen, en skiva ananas, en kiwi, ett päron, 1msk chiafrön, vatten, is och 1/2 tsk Lakritspulver. Visste du att lakritspulver stärker binjurarna? Mina binjurar har sagt upp sig, jag försöker locka tillbaka den i tjänst med just lakritspulver. 

  
Jag tror jag behöver servera denna kur på olika sätt. Frukosten serverade jag i ett Ginglas.

  
Lunchen vart en av mina favoritsmoothie. Apelsiner är inte så lätt att köra i mixern om man inte filéar ut fruktköttet. Det orkade inte jag så jag köpte färskpressad apelsinjuice. Så i lunchsmootien hade jag 2dl apelsinjuice, 2dl frysta hallon, 1/2 dl havtorn, is. Havtorn är bra för torra slemhinnor, så har du det så kör havtorn så det ryker. Havtorn är bra för annat också.

Alvars kaniner tog varsitt sipp och mamma Angelica fick hälften till fukost som hon inte hunnit äta.

  
Igår följde jag med Janne till Täby C då han skulle bli med ny älskarinna. Jag shoppade under dessa 40min det tog att få sig en ny älskarinna och någon annan Appelprodukt. Tålmodig kille på Appel Store i Täby C. Försäljaren såg lite ruffsig ut i håret, förmodligen för allt klösande, då vi gick och frågade om en Windows miljö kunde köpas och installeras senare;) Janne var nöjd och bubblade av glädje med sin nya älskarinna:)

  
Jag köpte en morgonrock till Enya. Giraffstrumpor till Alvar, en T-shirtbody till Todd, en kanin till Todds lampa jag ska göra och lite annat som inte var till mig, utan småsaker till barnen.

Har just gjort middagssmoothie. Nu kunde jag inte fega ur längre så jag gick på grönsaker. Jag gillar grönsaker fast i smoothie har jag aldrig provat. Det vart en avocado, en broccolibukett, spenatblad, vatten, äpple, citron och svartpeppar.

  
Det var inte så tokigt, smakade mest broccoli, mild sådan. Svartpepparen gjorde susen!

Kottbröderna åkte just. Kakan och Smilla får sova över då jag inte vill gå upp före 07 om jag inte vaknat av mig själv. Annars skulle Angelica lämna dem innan 07 imorgon då hon ska till Stockholm över dagen.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *