Stämde, från fys till mys

kl.10 började ett fyspass, ett spinningpass. Jag slet!

Sedan hem och äta. Jag och barnen höll på i hemlighet för Ville och planerade namnkalas via sms. Vi fann ingen riktigt bra dag då alla kunde. Jossan kläckte den smarta idéen om middag ikväll. Då jag skulle och träna igen om bara ett par timmar så föreslog jag tacos. Det gick hem.

Kastade mig till Norrköp och handlade. Hem och hacka grönsaker till kni en glödde. Iväg och träna en LSD- träning på spinningcykeln. Satan vad tråkigt det var att bara sitta och trampa och trampa och trampa utan omväxling. 

  
Jag satt stilla och gned sadel så länge att musakusa domnade bort, hon försvann helt och hållet. Jag var tvungen och ställa mig upp då det kändes som hon typ höll på att bli strypt till döds. PT frågade varför jag nu ställde mig upp. Jag förklarade medan jag höjde upp venusberger från sadeln och pekade på musen att den helt domnat bort. Det kändes som om det var överskottsinformation. Fast om man frågar så måste man vara beredd att höra svaret;)

Hem duscha och fixa mat till småkottarna och oss vuxna.

Fram med en Proseco och alkoholfritt och så skålade vi för Villes nya namn. Han visste inget så han vart glatt överraskad. Charlotta hade köpt en bukett rosor och jag likaså. Mikael och Jossan kom med en påse M- kulor.

  
Sedan åt vi, pratade, skrattade, åt glas för det gillar Ville.

  
Det var roligt att vara alla tillsammans!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *