Spinning, Skaldjur & Förlorade

Morgonen började med ett spinningpass för Janne på gymmets takvåning. Härlig känsla att spinna tyckte även Janne. Det var ju några år sedan jag hade möjligheten till den ljuva upplevelsen.


Efter som Janne var så grymt duktig och brände massor av kalorier så kände jag efter min stora matshoppingtur att det var lika bra att jag kastade i mig kalorier så det jämnade ut sig;)


Sedan åkte vi hemåt och hämtade upp Mikael och Josefin för en lätt lunch i Torreveija. Janne letade upp två restauranger på TripAdvisor, Jossan valde ut en.

Väl framme på El Meson de la Costa möttes vi av detta:


RIP alla grisar i taket.Jag satt bredvid vår äldsta av sönerna.


Mitt emot satt Josefin.


Jossan och Mikael tog varsin stor entrecote. Har nog inte sett sådant kött i Sverige sedan 80-talet på vanlig butik.


Du gick runt och pekade på de råvaror du ville äta. Janne valde tre rätter och jag gjorde samma sak. Så jag drog en sjöborre, supergod stuvning.


Sedan tog jag Salpicon de Gambas.


Efter det råkade jag tysligen säga till om en skaldjursplatå som kostade endast 26€, hoppsan.


Vi gissade vad notan skulle gå på. Janne gissade 80€, jag 76€, Mikael 100€ och Jossan 114€. Förloraren skulle bjuda på glass. Det vart jag det.


Efter lunchen vart det jakt på glass, finglass.

Far och son under letandet. Så fina tillsammans.


Vi hittade bara god Cortado till mig och Janne.


Vi åkte vidare och handlade mat, trots min storhandling idag. Där köpte jag glass. Hem och ungarna hoppade i poolen. Vi letade bensinmack i en evighet och sedan lämnade vi tillbaka bilen. Ikväll gick vi och käkade pizza, kanongod.Väl hemma igen skålade vinnarna i glass.


Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *