Spinning med avföringsdoft!

Jag var och spann idag.
Det var en hel månad sedan.
Det märktes då gruppen levlat upp sig sedan jag varit borta.
Men jag kunde inte koncentrera mig till 100%
Det finns en man som spinner ibland som INTE tvättar sina kläder. När han blir varm i spinninglokalen så börjar det korna svett något grönjäkligt. Det har jag tyckt varit jobbigt fram tills idag.
Idag satt han bakom mig. Idag var det värre än värst. Det var inte bara svettlukten, den luktade ”mumma” i det här sammanhanget. Nej mannen luktade gammal avföring. Som när barn utan blöja bajsat ner sig och gått med det i byxan ett tag. det kom som stora doftpuffar hela tiden. Det var svårt att andas och tänka på något annat. Tjejen bredvid mig hade det lika jobbigt. Vi höll för näsan emellanåt, höll för vår handduk vi har med att torka svett på, jag tryckte näsan mot överarmen emellanåt. Mot slutet klarade jag av att spinna på lite hårdare. Jag tog i för kung och fosterland och verkligen fick mobilisera kraft och psyke för att kunna ta mig over the edge. Tjejen bredvid mig kunde inte koncentrera sig på hela passet. Hon var taggad innan men hela passet vart förstört för henne.
Jag hade klivit av om det inte hade varit för den braiga spinningledaren, det hade den andra tjejen också gjort.

skunk

Det var vedervärdigt och går inte att beskriva nog hur illa det var. Hans tidigare ”bara” svettlukt sedan 1954 luktar ”gott”, den doften vänjer sig alla med efter 10-30min in i passet.
Ni som jobbat på äldrevården där någon dement legat på natten och kletat avföring på sig som fått halvtorka vet hur det luktar, så var det.

Att sticka ner huvudet i hålet på utedasset ter sig harmlöst i jämförelse med detta!

dass-tecknat

Men hur säger man till en människa att den luktar så illa som den gör och att kläderna bör tvättas?

Vi hörs!

3 reaktion på “Spinning med avföringsdoft!

  1. Det där med folks BO är mindre kul, men för att du / ni ska slippa stöta er med han så prova med att snacka med den som håller i passen. Eller så säger ni det högt ut nästa gång han stinker, typ – Vem har skitit på sig….

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *