Spiller ut kaffet numera

Hela denna vecka har jag spillt ut mitt kaffe.
Kläder har fått kaffe på sig. Två dukar har jag spillt ner med kaffe.
En skallerblaska, Expressens bilaga spillde jag ner med kaffe och mjölk innan jag ens hunnit läsa klart om alla kändisar som är för unga för att jag ska veta vem dom är eller vad dom gör! Du förstår vad smärtsamt!

Jag har tänkt att jag uppför mig som en tonåring. Framförallt som en kille. Det flaxar och far med armar och ben oftast i tidiga tonår. De har ingen koll på något och spiller och snubblar osv.
Vet du varför?
Jo barn (tonåringar) kan växa upp till 4cm på ett dygn. Fatta om allt är mycket längre från ena dagen till den andra. Klart som tusan att avstånden till allt minskat och nya mått måste matas in i ryggmärgen.
Men jag har inte vuxit på längden så vitt jag vet.

Jag har funderat en hel del varför jag just nu spiller så mycket kaffe. De flesta som känner mig kanske inte höjer på ögonbrynen så långt över denna ”nyhet”. De vet att jag aldrig kommer ens att få sätta en lite hårtopp innanför blå hallens portar och Nobelfesten.
Men enligt mig själv spiller jag inte ut kaffemuggen minst en gång per dag över köksbordet.
Innan jag gick och lade mig igår kväll så tog jag en Cappuccino i väntan på att Hjärtat skulle jobba klart.
Splasch så spillde jag ut kaffe på bordet utan att ens ha tagit i koppen med händerna. Jag vart lite irriterad på mig själv. Jag gjorde en ny Cappuccino. Läppjar på den goda drycken och plötsligt så skvimpar jag ut kaffe igen över bordet. Denna gång hinner jag fånga muggen och rädda lite dryck.

unnamed (16)

 

Jag hinner inte bara fånga koppen, jag hinner se orsaken till att alla koppar vickas ut.
Boven i dramat är mina bröst. Det är dom som slår ut kaffekoppar och muggar.
Brösten har ju vuxit av någon anledning den senaste tiden. Jag ser ju det på alla BH:ar som numera gör två bröst per kupa. Brösten får inte plats och då ser det ut som om jag går med fyra bröst under tröjan.
Så du som har liten (jäkligt vackert enligt mig) byst och önskar dig lite större, bida din tid, i klimakteriet så är det ju tydligt att det växer till sig ytterligare.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *