Spermapapper på elementet

Är du äckelmagad så läs inte längre än så här!!!
Jag VARNAR för en ”äcklig” bild!!!
Det här är nog ganska äckligt för de som inte är ”vana”!

Warning tape

 

Jag har sedan i helgen företagit mig ett TRÖGjobbat arbete. Nämligen putsa fönster, duscha blommor, dammsuga bakom elementen, stryka och hänga upp nya gardiner.
Igår kom jag till det rum som just nu agerar gästrum.
För några månader sedan bodde där en kille som behövde tak över huvudet. Han fick låna ett par datorer och när vi tittade vilka sidor han gått in på så var det bara porr-sidor.
Han bor inte kvar här då han inte kunde anpassa sig till ett familjeliv och han tyckte det var för långt från Stockholm och T-banan som han ville hänga i.

Efter att han flyttade så rengjorde jag naturligtvis de rum han bodde i som nu är gästrum. Jag putsade inte fönstren då det var minusgrader ute.

Igår hittade jag hushållspappersbitar ihopknöklade mellan fönsterbrädan i marmor och elementet. Det var som fullt hus där under.
Jag är tacksam och tackar gudarna att jag har handskar på mig då jag städar.
Det var hårda papperstussar där under. Jag förstod att det var sädesvätska. Jag förstår att det dragits både en, två och massor av skinnhissar till datorerna. Det hade jag redan förstått då jag såg på min dator att den hade använts till porr-sidor. Jag desinficerarade min dator på direkten.

bild

Jag är säker på att den gula färgen blivit av värmen från elementet. För det är ju inte apelsiner killen suttit på sitt rum och skalat;)

Just det här med sperma har jag inte så stor vana av. Det har jag bara torkat ur skinnsoffan i vardagsrummet tidigare. En kille bodde här och han hade tjej. Det hände ett par gånger att det hade sex i soffan och att jag kom på dem när det var i full fart in i akten så att säga då jag skulle till tvättstugan. En gång hade han sprutat vilt i soffan och efter det åkte de hem till tjejen över helgen så det var bara för mig att ta reda på det.

Men andra kroppsvätskor har inte varit helt ovanliga bland en del av de barn som bott här.
Att hitta använda tamponger och bindor i lådor, i garderoben mm. har hänt så många gånger att jag inte mina antalet. Det har varit överraskningar då jag satt in ren tvätt i garderober och lådor.
Bland både tjejer och killar så har det förekommit att det legat bajskorvar i garderober och lådor, eller i någon ask/skokartong under sängen. Där har jag också tappat antalet gånger jag tagit reda på bajskorvar.

Att barn/ungdomar gör så här beror på att de är så skadade pga av tidigare hemmiljö. Många gånger har det inte fått haft sina saker ifred. Då vill de behålla allt som tillhör dem och då inkluderar det bajs och använda mensskydd.

Jag blir inte längre så äcklad då antalet gånger jag tagit reda på härdat mig, trubbat av mig.
Fast jag tycker inte det är så angenämt att ta reda på det ändå, jag bara gör det för att det måste tas reda på helt enkelt.

Igår skickade jag spermapappersbilden till Hjärtat för att visa vad jag hittat. Jag kände att jag var tvungen att berätta för någon då jag kände att jag inte ville behålla det äckliga för mig själv igen. Eller så ville jag helt enkelt jävlas lite;)
Men jag tyckte ändå jag skonade honom då jag bara tog kort på EN papperstuss;)
Jag fick svar med vändande post så att säga:

bild (5)

 

 

Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *