Spännande möte idag

Vaknade redan 03:50 trots att jag struttade i säng 24:00.

Nu var det inte av förväntningar och spänning för dagen jag vaknade utav. Nej det var kotthostan i kottsjukan jag har som väckte mig helt tillslut. Jag vaknade på en helt nerdregglad kudde, har svårt att svälja. Kanske det finns dregglisar för mormödrar att köpa någonstans?

  
Bild lånad av BABYBOOM på dessa fina dregglisar jag gogglade upp.

Jag hann dricka kaffe, göra smoothie till oss, fila fötterna, duscha, föna och platta håret, bädda och diska innan bilen gick in mot stan 05:45.

Efter att ha lämpat av saker på Jannes kontor där endast städerskan tassade runt gick vi för att dricka kaffe. Vi drack en mycket god cappuccino. Janne med färskpressad ingefära i sin.

  
På eftermiddagen väntar besök hos någon guru Janne hittat och bönat och bett för att denne ska ta emot mig. Janne måste ha talat/mailat väl då mannen inte har så mycket tid till nybesök. Mannen ska vara duktig i näringsmedicin, medicinsk akupunktur, duktig naprapat och något som heter C.H.E.K. Det sistnämnda vet jag inte vad det är och har inte lyckats googla upp det. Nu suger jag på att googla så det kanske är förklaringen.

Jag tar ”pappa” (Janne) med mig så han själv hör vad mannen säger. Spännande blir det att se om han kan hjälpa kärringen. Nu är det inte på något vis så att inte Tova hjälper mig och underlättar för mig, det gör hon verkligen! Denna man har just näringsmedicin och annat på sitt CV och Janne letar bot åt mig mycket mer än vad jag gör. Rart och omtänksamt. Jag är mer accepterande att nu är det så här och jag finner mig i smärtan.

Spännande blir det iallafall!

Vet du en till sak? Mitt emot Jannes kontor, på andra sidan gatan, ligger Panduro. Som jag längtar till de slår upp portarna och jag kan gå dit och botanisera och göra slut på mina sista av min husmoderspenning för denna månad. Det går som inte bra med min budget. Jag som tidigare varit så ekonomisk. Det sket sig direkt då jag shoppade skor för 2.700kr, fast rackarn var jag sparade pengar på det köpet:0)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *